Da, blogul aici de față împlinește astăzi 1 an de existență pe bune! Mai pe înțelesul tuturor, anul trecut pe vremea asta am decis că este momentul să-l fac public, deși el exista de prin vara lui 2010. Așa că, acu, la ceas de sărbătoare, iată noua față a blogului, schimbată cu ajutorul neprețuit al lui George. Și tot cu această măreață ocazie, soțul meu mi-a făcut un cadou simpatic și mișcător, iar eu, ca să nu mă dezmint, dau din casă cu nerușinare și-l expun public. Pe cadou, nu pe soț, nu vă ambalați 🙂

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Cum zice Compact și fii-mea când are chef de cântat, ” … a mai trecut un an prin noi/a fost și soare, au fost și ploi/ dar, important este ca-i stat cu miiiinee…” În consecință, țin neapărat să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut când lăcrimam de grija vizitatorilor unici sau de lipsa participanților la concursurile mele sau din cauza multor poze cu pisici postate pe diverse bloguri de succes sau când picam în butoiul cu melancolie sau în mici depresii meteodependente.

Și trebuie să-i mulțumesc Maiei, sursa mea inepuizabilă de inspirație. Te iubesc, șoricică mică-mică, cu codiță de pisică și năsuc de năsturică și guriță cireșică!

Aștept cu maaaree nerăbdare să se termine cu Mercur retrograd, să se alinieze și ele planetele astea într-un aspect favorabil pentru toată lumea că mă cam lasă nervii, și above all, sper să fiu mai inspirată anul ăsta și să citiți pe nerăsuflate tot ce dibitez eu pe aici.

Mulțumesc pentru că citiți!