… pentru că după ziua mea, am primit propunerea să colaborez pe beauty cu revistele Beau Monde şi Harper’s Bazaar, iar eu am acceptat, prin urmare am lucrat intens. În acest moment, se găseşte pe piaţă primul număr din Harper’s Bazaar în care apar materiale semnate de mine. Numărul de octombrie al revistei Beau Monde în care apar articolele mele încă nu a apărut.

… pentru că, în afara celor două reviste de mai sus, am lucrat rubrica de beauty, împreună cu oamenii de la Re:ply, din revista Sun Time, customer magazin al mall-ului Sun Plaza, revistă cu care colaborez încă de la primul număr.

… pentru că am avut bucuria să fim invitaţi la o nuntă, tocmai în Grecia, iar acolo s-au întâmplat lucruri care m-au determinat să privesc totul în jurul meu, altfel.

… pentru că descopăr lucruri noi, în mine şi în oamenii de lângă mine, iar asta mă face să vreau îmi petrec timpul cu mine şi cu ei.

… pentru că ieri a fost prima zi de şcoală pentru Maia şi, înainte de asta, am vrut să stau fiecare clipă liberă cu ea şi să povestim câte-n lună şi în stele.

… pentru că vreau să scriu aici doar atunci când am ceva de spus.

… pentru că mi-am promis să nu mai promit.