Bună, sunt MAIA, și astăzi o să vă vorbesc despre animalul meu de companie. Eu am un motan pe nume Roti. El este cel mai bun animal din toată lumea, dar și cel mai drăguț din toată lumea. Eu îl iubesc foarte mult! V-ați gândit vreodată cum este atunci când suntem iubiți? Păi, acum mă aveți pe mine și cu mine o să aflați totul!

 RotiMicRoti, în ziua în care l-am adus acasă de la adăpostul de animale

RotiLabartatAșa cum arată acum Roti, iar asta e poziția lui favorită

Astăzi de dimineață, m-a lins pe față și m-a trezit ca să merg la școală. A fost incredibil de drăguț, bine, dar el e tot timpul drăguț 🙂 După ce am venit de la școală și m-am dus în camera mea, l-am găsit în patul meu. Când am deschis ușa, s-a uitat la mine de parcă era bătut, dar fiți siguri că nu s-a întamplat asta 🙂 Așa are el o privire amărâtă.

 RotiDistrusCam așa mă privește dumnealui când intru în cameră

Nu numai noi, oamenii, suntem importanți, mai sunt și animalele, plantele, etc. Eu aș vrea să înțeleg animalele atunci când le spun, de exemplu:

-Ce faci Roti acolo? și el al trebui să îmi răspundă, dar asta nu se prea poate. Ba da, se poate, pentru că el miaună când vorbesc cu el.

Ei, până acum pot să mai scriu oamenii buni, așa că o să termin acest dialog cu voi și voi mai scrie și altă dată, alte lucruri.

Bye! 🙂