Doamnelor și domnilor, liniștea s-a reașternut din nou în familia noastră. Punguța imprimată cu mesaje de iubire despre care povesteam aici, nu este de la Xuleasca, ci de la Garnier 🙂

Istoria spune că BB adică Blemish Balm a fost folosit inițial de medicii dermatologi din Germania pentru a calma și hidrata pielea pacienților după proceduri cum ar fi peelingul. BB este produs de mai multe branduri, dar la noi pe piața, primul BB este cel de la Garnier, lansat ieri la Iqonique Class Studio.

Se pare că BB a fost importat din Coreea și a intrat în atenția vedetelor de cinema care au devenit dependente de acest produs și până la urmă, au dezvăluit lumii întregi secretul frumuseții lor. Inspirată de crema BB din Asia, Garnier oferă prima formulă a cremei BB creată special pentru pielea caucaziană, accesibilă tuturor.

Ce face însă ca BB să fie atât de specială și dorită de femei din lumea întreagă? Ei bine, majoritatea femeilor folosește cel puțin 5 produse pentru ten, iar BB Miracle Skin Perfector din gama Garnier elimină 4 dintre ele și creează noul gest 5 în 1. Dar de ce folosim noi atâtea produse pentru îngrijirea tenului? Păi, pentru că suntem foarte pretențioase … vrem ca pielea să fie hidratată, uniformă și luminoasă, vrem să ascundem imperfecțiunile, să mascăm cearcănele și să facem cumva ca ridurile să dispară. Asta, așa, la prima mînă 🙂

BB Miracle Skin Perfector de la Garnier uniformizează tenul, reduce porii și imperfecțiunile, matifiază tenul non-stop, deci are efect anti-strălucire, hidratează timp de 24 de ore șiiii… asigură protecție UV datorită SPF 15. Este disponibil în 2 nuanțe, conține vitamina C, acid hialuronic și pigmenți minerali care se topesc instantaneu, și asigură o acoperire perfectă. Textura sa este foarte lejeră și confortabilă, se întinde perfect și pătrunde rapid în piele.

Ce au spus femeile după 2 săptămâni de utilizare? (concept test, folosit în Marea Britanie, 2 săptămâni de aplicare)

86% sunt satisfăcute de eficiența sa, 85% l-ar recomanda unei prietene, iar 76% găsesc produsul nou/diferit 🙂

BB Miracle Skin Perfector este disponibil în magazine din martie și costă 29,9 lei.