Câștigătoarele concursului sunt …

… Miha.ela și Andreea! Da, da, știu. Au scris doar cele 2 fete, dar mie mi se pare extraordinar că au avut curaj să scrie. Trebuie să recunosc că m-am întristat un pic pentru că nu au mai scris și alte fete, dar am fost la un eveniment la care, absolut întâmplător, am cunoscut câteva cititoare ale acestui blog. Era un eveniment care nu avea nici cea mai mică legătură cu blogul meu, dar din vorbă în vorbă am aflat că citesc ce scriu eu aici. Și mi-au spus că au o mulțime de întrebări pentru mine, dar nu au curaj să-mi scrie. Fetelor, curaj. Sunt eu leu, dar nu mușc și îmi face mare plăcere să conversăm.

Prin urmare, împreună cu Secom, am decis să premiem totuși cele 2 comentarii. Așa că, fetelor, ați câștigat! Iar dacă sunteți din București, mi-ar face mare plăcere să ne vedem la o cafea și să vă dau premiile chiar eu. Dacă aveți timp, chef și disponibilitate, aștept pe mail răspunsul vostru la propunerea mea.

Așadar, felicitări Miha.ela și Andreea și vă mulțumesc că ați participat la concurs.

 

5 Responses to “Câștigătoarele concursului sunt …

 • Felicitari fetelor!:)

 • Andreea
  11 ani ago

  Ma bucur ca am castigat, caci acum, dupa ce voi scapa de a treia raceala din ultimele doua luni, sigur ma voi face bine cu aceste medicamente.

 • O sa-mi cumpar si eu ca imi place ce scrie despre ele:) Unde se gasesc?

 • miha.ela
  11 ani ago

  Felicitari si Andreei, ma asteptam sa se anuleze, multumim tie si dublu sponsorului pentru asta ! 🙂

  In e-mail am omis sa scriu faptul ca nu sunt din Bucuresti, chit ca se observa din adresa, altfel mi-ar fi facut placere sa te cunosc.

  Multumesc si Zulelor.

  bisu

 • pup miha.ela 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...