La Creme, produsă de compania Shiseido în ediție limitată. Borbănelul de 50 de gr. va costa mai mult de 1 milion de yeni japonezi, adică 8440 lire sterline, ceea ce înseamnă 169 lire sterline per gram. Asta înseamnă că 1 gr. din această cremă costă mai mult decât 1 gr. de aur, estimat la 33 lire.

La Creme va fi lansată pe 21 septembrie, dată la care compania celebrează 30 de ani de existență a liniei sale de lux, Clé de Peau Beauté, și va fi cea mai scumpă cremă vândută vreodată în lume.

Exclusivitatea acestei creme nu constă doar în preț, ci și în numărul de bucăți puse în vânzare, mai exact 3. Fiecare borcănel este hand-made, are 30 de straturi de cristale și 3 de platină, și este realizat în colaborare cu compania Crystal Saint-Louis. Din păcate, nu am găsit nimic legat de compoziția cremei, dar se pare că există un ingredient secret și probabil, miraculos în același timp.

foto

Compania Shiseido spune că acceptă comenzi pentru acest produs cu adevărat exclusivist în magazinul său din celebrul cartier Ginza din Tokyo, până la data de 30 august. În cazul în care cererile vor fi mai numeroase, deși la prețul ăsta nu știu dacă vor fi mai mult de 3, fericiții proprietari vor fi aleși prin tragere la sorți 🙂

sursa