Am găsit unul dintre cele mai dragi pictoriale de beauty pe care l-am semnat în revista Tabu. Se întâmpla în 2004:)  Credeam că nu-l mai am și de fiecare dată când gândul ăsta îmi dădea târcoale, îl alungam cu cea mai mare viteză, doar înțepătura dureroasă din piept rămânea prezentă mai mult timp.

L-am căutat o vreme prin toate calculatoarele din casă. Îmi aminteam și că la finalul shootingului, am împârțit între noi lucrările, deci ar fi trebuit să am măcar una. Însă, așa cum se întâmplă întotdeauna, atunci când încetezi să cauți cu înverșunare, găsești, duminică seară, soțul meu a găsit un CD pe care erau stocate tot felul de imagini, filme, texte. Nu pot să vă spun în cuvinte cât de tare m-am bucurat! Pictorialul ăsta este parte din mine, îl iubesc foarte mult, îmi amintește bucuria cu care lucram pe vremea aia, îmi amintește de colegii mei minunați, de entuziasmul fantastic care ne cuprindea atunci când aveam de făcut vreun shooting, de emoțiile alea constructive care explodau în brainstrominguri.

Nu-mi amintesc exact cum se numea, dar tind să cred că i-am spus Make-up your mind. L-am făcut împreună cu Narcisa Șimandan -make-up artist, modelul Ruxandra Paruta, Ionuț Bănuță -art-director, fotograful Alexandra Croitoru, Cristina Trohani- hair-stylist și Despina Bădescu, producție. Au fost 2 shooting-uri pentru acest pictorial, pe vremea aia se putea, nu ne spunea nimeni că nu sunt bani, eram întrebați doar ce avem nevoie ca să ne facem treaba și lucrurile să iasă bine.

Ideea mi-a venit de la fișele de machiaj pe care le fac brandurile mari de machiaj atunci când lansează noile trenduri și colecții. Primul shooting a fost cu Ruxandra fără machiaj, imaginile obținute au fost prelucrate de Ionuț, apoi le-am scos la o imprimantă super smecheră, iar la final, am adăugat fardurile pe fiecare imagine în parte, respectând trendul în machiaj ales împreună cu Narcisa. Primul shooting a mers șnur, așa mergeau mereu shooting-urile cu Alexandra, dar am avut și un model senzațional, pe Ruxi Paruta care s-a mișcat cu o naturalețe pe care nu prea am mai întâlnit-o la multe modele.

Cel de-al doilea însă, a durat până târziu în noapte, unu: pentru că am făcut întâi probe cu fardurile și doi: pentru că ne-am distrat foarte tare. Am râs la shooting-ul ăla atât de mult încât Maia, aflată în burta mea atunci, a stat cuminte până am ajuns acasă. Ce vreau să spun cu asta este că domnișoara sus-numită se agita fantastic doar atunci când stăteam liniștită. Cu cât mă mișcam, topăiam, dansam, râdeam sau mergeam mai mult, cu atât stătea mai cuminte 🙂 Deci, i-a plăcut maxim la mami la servici 🙂

Pictorialul a avut 6 pagini, din păcate, îmi lipsește o imagine :(, dar tot rămâne unul dintre cele mai mișto pictoriale ever 🙂

ParutaSpreadBlog

Paruta1Blog

Paruta2Blog

Paruta3

Imaginile de mai jos nu au intrat în revistă, sunt imagini test și operele noastre de artă post shooting 🙂

MakingofParuta1BlogAsta este imaginea test, singura pe care am “stricat-o”, să spun așa. Am încercat mascara, praful de fard, pudra, fondul de ten, rujul… Știu că poate părea foarte simplu, dar nu este chiar așa, rujul este gras și murdărește hârtia, fondul de ten la fel, fotografia trebuia făcută foarte repede…

MakingofParuta3Blog

MakingofParuta2Blog

MakingOfParutaPunkBlog

MakingOfParutaBUNBlog

Nu vreau să mă laud, dar vreau să spun totuși că pe vremea mai sus amintită, ne doream să fim originali și creativi. Sigur, ne uitam prin toate revistele de afară, ne inspiram, dar nu copiam, ci încercam de fiecare dată să facem ceva nemaifăcut. Și cred că pe atunci, chiar am reușit să facem asta 🙂 Miss you, guys!