De data asta, de la Collistar care vine cu o colecție extrem de proaspătă și plină de vitalitate, Capri. Nuanțele pe care le propune Collistar nu au cum să nu șteargă din minte zăpezile Bucureștiului și mizeria pe care au lăsat-o în urmă, și să pună strălucire și culoare pe fețele noastre palide. Știu că și prin Italia a nins rău iarna asta, așa că este foarte clar de ce colecția …. este atît de plină de viață și energie. Lumea are nevoie de culoare!

Vizualul mă duce cu gândul la vacanță, la eșarfe colorate fluturând în vânt, la umbreluțele colorate și salvamarii gureși de pe plajele Italiei… Până acum, nu am fost pe insula Capri, dar păstrez în suflet și în gând poveștile unchilui meu, pictor, îndrăgostit de această insulă, și aștept cu răbdare să le suprapun peste poveștile mele.

Îmi plac la nebunie oja verde crud, rujul corai, blush-urile în nuanțe de roz … Și, deși, la ochii mei verzi, make-up artiștii recomandă orice altă culoare în afară de verde și albastru, nu pot să nu remarc mascara turcoaz și cea verde și nu pot să nu mă bucur de explozia de culoare din colecțiile de machiaj pentru acest sezon.