Astăzi, litera A:)

Încep cu gama Artistry, disponibilă exclusiv prin Amway, care lansează colecţia de machiaj pentru sezonul de primăvară 2012 Escape to Paradise, inspirată de culorile minunate și pline de viață specifice coastelor Mediteranei. Tonuri cromatice vii, culori radiante de la nuanţe de galben aprins şi verde crud, portocaliu delicios şi roşu coral, până la culori pastelate.

Noua colecţie Artistry cuprinde două palete diferite, în nuanţe dintre cele mai variate: nuanţele de bronz delicat din paleta Beachfront conferă o strălucire aparte, în timp ce explozia de culori din paleta Seascape garantează un look glamour. Paletele conţin un fard compact pentru pomeţi şi ochi, un luciu de buze duo şi creion dermatograf.

Setul Seascape

 

Setul Beachfront

Trebuie să recunosc că m-a surprins în mod plăcut noua colecție, nuanțele sunt extrem de actuale și urmează tendințele în machiaj, ambalajul este foarte elegant și modern, iar despre calitatea produselor  nu trebuie să mai adaug nimic. Singurul impediment pentru mine este chiar sistemul de vânzare creat special pentru a ușura achiziția produselor și a reduce costurile cu desfacerea în magazine. Nu îmi place să cumpăr online sau să comand produse cosmetice din cataloage, mie îmi place să merg în magazin, să testez, să ating, să miros, să vorbesc cu consultanții de beauty de acolo. Poate că sunt de modă veche, dar asta e, îmi place să bîntui prin magazinele de cosmetice, ce să fac 🙂