Pentru mine, Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an. Știu că sunt mulți cei care contestă Crăciunul și pe Moș Crăciun, însă eu cred în continuare în Moș și simt în fiecare an magia sărbătorii.

Am auzit tot felul de teorii conform cărora nu este bine să îi lași pe copii să creadă că Moșul există, dar eu cred că poveștile sunt frumoase și nu fac rău nimănui. Nu văd de ce Moș Crăciun ar face mai rău decât vampirii, vârcolacii sau zombi pe care îi văd copiii pste tot. Nu văd de ce un Moș care aduce cadouri poate schimba felul în care vede viața un copil. Habar n-am și nici n-am chef să aflu. Pentru mine, Crăciunul este sărbătoarea familiei, atunci când toți se strâng și povestesc, râd, iartă, primesc și dăruiesc. Crăciunul îmi amintește de mama care făcea cele mai bune prăjituri, de bunica mea care făcea cele mai bune sarmale, de Tulu, bunicul meu care aducea acasă cel mai frumos brad de pe lume. Crăciunul este emoție și frumos.

Fii-mea s-a trezit azi de dimineață la ora 5 și a fugit repede pe scări, a aprins lumina în toată casă și de sub brad, striga ca din gură de șarpe că a venit Moșul 🙂 Asta înseamnă Crăciunul: bucurie, râsete de copii, miros de sarmale și cozonac, cadouri mici sau mari sunb brad, emoții cu duiumul.

keep_calm_and_merry_christmas_invitation-r0f528c53c4c0413980e7bb0d2d44f28c_8dnr0_8byvr_512

Vă doresc un Crăciun frumos și plin de emoție, înconjurați de iubire, armonie și veselie.