În procesul de înfrumusețare personală, stilizarea sprâncenelor este cea mai dificilă și provocatoare încercare, și după ani de încercări nereușite, îmi las sprâncenele doar pe mâinile specialiștilor. Sunt client fidel al Brow Barului Benefit care acum are o ofertă foarte tare despre care trebuie să afle toată lumea. 

De ziua ta, primești cadou o stilizare profi a sprâncenelor la Benefit Brow Bar din Sephora Băneasa Mall și la cel din Sephora Mall Vitan. Trebuie doar să-ți faci o programare, apoi să te prezinți cu buletinul la Bar 🙂 pentru verificarea datei de naștere. Dacă nu ai încercat până acum acest serviciu, zic că oferta de mai sus este o bună ocazie să vezi despre ce este vorba. Garantez că vei pleca mulțumită, bine, asta dacă nu ești cârcotașă cum mai suntem, câteodată, unele dintre noi 🙂

Cine a zis că beauty editorii trebuie să se priceapă la stilizat sprâncenele din dotare? Eu una, nu sunt în stare să-mi pensez sprâncenele regulamentar. Nu sunt în stare și gata. Am încercat tot ce se putea. Șabloanele de la Anastasia, pensat doar ce este în plus, de data asta, nu intru în linia sprâncenelor, promit, jurăminte în fața oglinzii, nu tund decât un pic, doar să le egalez, și de aproape fiecare dată, am ajuns să rog make-up artiștii cu care lucrez sau cosmeticiana să refacă ce am distrus eu. Din categoria, dă-i românului mintea de pe urmă, am ajuns și eu într-un final, la concluzia că trebuie să mă las de această îndeletnicire pentru că nu mă pricep deloc, dar deloc, și punându-mi cenușă în cap, m-am dus la Ligia, stilistul Benefit Brow Bar din Băneasa Mall. I-am spus timid despre încercările mele nereușite, am explicat dimensiunile total diferite și fără logică ale firelor de păr rămase să-mi formeze sprâncenele, am glumit încurcată și am încercat să găsesc justificări. Cu zâmbetul pe buze și cu o privire înțelegătoare, Ligia s-a pus pe treabă rapid.

Firele crescute în afara liniei sprâncenelor se îndepărtează cu ceară, prin urmare, ritmul lor de creștere este încetinit foarte tare. M-au întrebat diverse persoane dacă acest procedeu nu slăbește fermitatea pielii. Răspunsul este nu, nu slăbește nimic, știam acest lucru, dar am întrebat-o și pe Ligia ca să am certitudinea că nu greșesc. Deși am pielea foarte sensibilă și prima dată când am fost la ea, mi-a fost cam frică să nu se înroșească și să se irite dramatic zona epilată, nu s-a întâmplat deloc așa. Însă, ca să evite orice fel de neplăcere, Ligia a aplicat Boo Boo Zap!, disponibil la vânzare în magazinele Sephora, un produs minunat care a calmat rapid ușoara iritație a zonei.

foto

Ca de fiecare dată, conversația cu Ligia este o plăcere. De data asta, am vorbit despre îngeri, sincronicități, deja-vu-uri și evident, despre copii. M-a însoțit și Maia, și cunoscându-i pasiunea pentru beauty, Ligia a lăsat-o să studieze îndeaproape toate produsele Benefit aflate la Bar, au discutat despre produse preferate și machiaj, apoi, i-a făcut o bucurie fetei și a machiat-o cu roz 🙂