Cum să bucuri copilul din tine: Cosmetice inspirate din desenele animate

Astăzi, de Ziua Copilului, mi-ar plăcea ca toți să privim în interiorul nostru, acolo unde nu intră nimeni, și să vedem ce mai face copilul din noi. Iar cosmeticele inspirate de personaje celebre din desenele animate ne-am putea ajuta să-l găsim 🙂

Ce mai face copilul din noi? Este bine? Este vesel și fără griji? Este trist? Să-l întrebăm cum se simte… Poate că este supărat, poate că se simte ignorat, poate că s-a retras foarte, foarte departe, într-un locușor în care se simte iubit și confortabil, și nu mai vrea să plece de acolo. Poate că este supărat pe noi pentru că nu avem timp de el și ne pierdem în lucruri de adulți care ne fac să nu mai vedem nici măcar copilul din copilul nostru. Suntem prea serioși, am uitat să ne jucăm, ne-a copleșit importanța de a fi adulți, ne ignorăm cu bună știință spiritul ludic, iar asta se vede în tot ceea ce facem și chiar în felul în care ne creștem copiii. În zilele noastre, joaca prin bălți, cățăratul în copaci, târătul pe jos în căutare de furnici sau cine știe ce comori imaginare, sunt considerate a fi necuviincioase, dovezi de proastă creștere și nesupunere.

Din fericire, mai sunt oameni pe planeta asta acoperită de oameni responsabili și serioși peste măsură, care nu au uitat de existența copilului din ei, și-l iubesc cu aceeași intensitate cu care-și iubesc proprii copii. Slavă Domnului că mai există artiști pe lumea asta! Dacă ei nu ar fi existat, lumea noastră chiar că ar fi fost gri și atât, fără pic de culoare. Dacă ei nu ar fi existat, desenele animate nu ar fi ajuns să decoreze ambalajele colecțiilor de machiaj MAC sau Too Faced. Dacă nu ar fi fost ei, copiii din noi ar fi fost pierduți pe vecie, cum zice Maia, în hățișurile sufletelor noastre de adulți responsabili.

MAC Cosmetics este campionul absolut al colecțiilor de machiaj inspirate de personaje de desene animate. În 2009, a lansat o colecție inspirată de Hello, Kitty, pisicuța fără gură, personaj extrem de controversat, iubit și urât în egală măsură. Am fost surprinsă să citesc că artistul de la Sanrio, cel care a creat-o, Yuko Shimizu, a desenat-o fără gură pentru că ” vorbește din inimă”, iar copiii îi pot dărui orice stare sufletească doresc. Cu alte cuvinte, Hello, Kitty preia starea copilului care se joacă cu ea, iar sincer, de câte ori o văd pe Kitty mi se pare că zâmbește.

foto

Apoi, în 2010, a urmat colecția inspirată de personajele negative din filmele clasice de desene animate Disney, Venomous Villains, Cruella de Vil, Mama Vitregă din Albă ca Zăpada, Dr. Facilier din Prințesa și broscoiul și Maleficient. Colecția s-a bucurat de un foarte mare succes, am căutat ceva cifre de vânzări, dar se pare că Mac nu le-a făcut publice, dar recunoaște că succesul a depășit așteptările.

foto

În 2011, Mac Cosmetics a lansat o colecție care, sunt sigură, a rezonat perfect cu aspirațiile femeii contemporane, Wonder Woman. Cam așa se simt femeile din zilele noastre sau cel puțin așa le-ar plăcea să se simtă. Femeia minune are o carieră de excepție, este o soție bună s-o pui la rană, iar maternitatea a împlinit-o pe deplin. Face rapoarte în Power Point, dar la fel de relaxată schimbă scutecele, face cumpărături, gătește, face jogging, merge la evenimente mondene gătită prună, iar noaptea, când ajunge acasă, își iubește soțul până-l lasă lat.

foto

O altă colecție de machiaj care mi-a atras atenție este cea creată de Too Faced, dedicată singurei domnișoare din familia Ștrumfilor, Smurfette. Colecția a fost lansată în 2008 și a fost formată din 5 produse care s-au vândut foarte bine, evident, exclusiv în magazinele Sephora. Unul dintre fondatorii brandului Too Faced, Jerrod Blandino, a fost lovit de inspirație, într-o dimineață, pe la ora 2, atunci când i-a apărut în minte întrebarea: ” Ce naiba s-a întâmplat cu Smurfette?”. Răspunsul a venit la fel de rapid ca și întrebarea și a fost că Ștrumfița se află pe dealurile din jurul orașului Los Angeles, ascunzându-se de paparazzi 🙂 Nu știu ce să spun despre domnul Blandino, nu cred că la ora 2 când a avut aceste revelații se afla pe canapeaua din living și mânca semințe sau floricele. Îl bănuiesc de alte chestii, puțin mai psihedelice 🙂

foto

foto

Închei cu colecțiile de lacuri de unghii lansate de OPI: Vintage Minnie Mouse proaspăt lansată și în România, colecția inspirată de una dintre divele Disney, Minnie, despre care am scris și aici. Și colecția inspirată de personajele din Muppets, plină de culoare și lansată odată cu noul film Muppets, despre care am mai scris aici.

Sper că articolul meu să vă fi ajutat să intrați în starea de grație a copilăriei. La mulți Ani!

 

One Response to “Cum să bucuri copilul din tine: Cosmetice inspirate din desenele animate

  • Cu o zi inainte de 1 am fost usor (mai mult) deprimata, insa pot spune cu mana pe inima ca ieri a fost un dintre cele mai frumoase zile sarbatorite. Nu conteaza cadourile, banii sau alte detalii minore, daca ai langa tine prieteni dragi 🙂 Deci copilul din mine a fost fericit.
    Ahhh…cat de bine arata toate ambalajele astea 😛 Le-as lua pe toate acasa, dar daca ar trebui sa aleg as merge si strumfeta 😛
    La multi ani si tie, Lili, pentru copilul din tine. Sper ca e fericit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...