În fiecare început de toamnă, chiar dacă afară sunt 26 de grade și soarele strălucește ca în miez de vară, știu că mai este puțin până la Crăciun atunci când primesc de la Sephora invitația la lansarea colecțiilor de sezon.

Acum 2 zile, împreună cu Maia, am testat toate noutățile pe care le vom găsi în magazinele Sephora iarna asta. Evenimentul a avut loc la Collage, un spațiu interesant, dar din păcate, destul de înghesuit și luminat neadecvat pentru prezentarea unor produse de beauty. Dar trecând peste asta, ca întotdeauna, lansarea Sephora a fost animată, colorată și veselă.

Nu o să scriu în acest post despre colecțiile lansate, o voi face în zilele următoare, ci o să vă împărtășesc bucuria fără margini a Maiei care a primit de la Sabina și Cristina, zânele responsabile cu PR-ul la Sephora, trusa de farduri pe care și-o dorea cu ardoare.

Asta este trusa Maiei 🙂

Zânele știau că Maia vrea să se facă make-up artist. Știau și că își dorește o trusă de farduri Sephora, neapărat cu pastiluțele rotunde, nu pătrate. Știau și că Maia strânge bani de vreo 2 luni să și-o cumpere. Ce nu știau zânele era că Maia a strâns banii, dar cu câteva zile înainte de lansare a cedat tentației și și-a cumpărat o păpușă vampir sau vârcolac, nu m-am lămurit încă ce este 🙂 Așa că, la eveniment, Maia a admirat îndeaproape trusa, a deschis-o de 1000 de ori, a întrebat-o pe domnișoara care prezenta noutățile Sephora tot ce face trusa, ce conține, dacă are pensule pentru fiecare tip de fard, câte culori are, cât costă … Când a ajuns aici, a fost surprinsă că trusa costa doar cu 10 lei mai mult decât păpușa și s-a supărat foarte că și-a cumpărat-o. Mami, data viitoare o să fiu mai atentă 🙂 A stat posomorâtă toată seara, dar la plecare, când a primit trusa de la Sabina, s-a activat și a rămas activată până foooarte târziu 🙂

Și ca să vedeți că fata vorbește cât se poate de serios și trusa nu este doar un moft, o să vă povestesc ce mi-a spus pe nepusă masa, într-o seară, când ne întorceam de la bazin. Eram în mașină, nu vorbeam niciuna dintre noi, iar ea stătea ca un pisoi somnoros în spate, chiar credeam că o să adoarmă. Brusc, zice… mami, eu nu vreau să fac facultate. Nu vrei să faci facultate? Nu, nu vreau, eu vreau să mă fac make-up artist, este facultate de make-up artiști? Măi, iubita mea, din câte știu eu, nu este facultate, dar sunt tot felul de cursuri pe care trebuie să le faci dacă vrei să fii make-up artist. Bine, o să fac cursuri, dar nu facultate 🙂 Și o să mă duc la Hollywood și o să fac cele mai frumoase machiaje!

După eveniment, pe drumul către casă, a stat cu cutia în brațe, a desfăcut-o, a studiat-o chicotind de fericire pe bancheta din spate a mașinii. Mami, mă lași să te machiez? Și pe Budi (bunică-sa) o să o machiez că ei îi place mult să se machieze. Aoleu, mami, ce fericită sunt!!! Mami, o iubesc pe Sabina! Și pe toate fetele de la Sephora! Mami, când ajungem acasă, știu că e târziu, da’ mă lași să mă machiez? Te roooog! Promit că după aia mă demachiez și mă spăl și pe dinți 🙂 Mami, îmi bate inima tare, pune mâna, am niște emoții … Cât mai avem până acasă?

Zânelor, vă mulțumesc din suflet pentru invitație și pentru bucuria pe care i-ați făcut-o Maiei. Când o să ajungă la Hollywood și o să primească Oscarul pentru machiaj, voi avea grijă să nu uite să vă mulțumească 🙂