În week-end, Cannes este la București, la Gaia, acolo unde I.D.Sarrieri lansează volumul III din L’histoire de la séduction. Vineri, 25 și sâmbătă, 26 mai, între orele 12 :00 – 21 :00,  I.D. Sarrieri Boutique Efemere își invită din nou clientele la Gaia, într-un decor cruise inspiration, pentru un nou capitol din evoluția unui brand iconic.

Cannes este sinonim cu frumusețe, eleganță, strălucire, glamour, staruri de cinema, covor roșu, anii’50, film, romantism, seducție … mă opresc aici, deși ar mai fi multe altele. Cannes este sursă de inspirație pentru artiști de tot felul, fie scriitori, pictori, graficieni, parfumieri, creatori de modă …

Piesele de rezistență sunt costumele de baie, desprinse parcă din filmele cu Brigitte Bardot și Sophia Loren, iar corsetele și body-urile, altădată piese de lenjerie ascunse privirilor, sunt reinterpretate într-o manieră modernă și se asortează perfect cu ținuta de club. Vor fi 2 zile, adică 18 ore de shopping cu discounturi de până la 70%, pentru toate colectiile I.D. Sarrieri create până acum: corsete din dantelă Chantilly și mătase, colecții de lenjerie cu cristale Swarovski și alte piese, unele dintre ele prezentate în premieră, așa cum s-a întamplat și în edițiile precedente.

În buticul efemer va fi prezentat în premieră, noul epilator Philips SatinSoft ce poate fi utilizat și la duș, yey, și care va deveni cu siguranță, un accesoriu indispensabil al verii.

Ah, și să nu uit, sâmbâtă seara, tot în Gaia, se întâmplă o petrecere la care m-aș duce și eu, deși nopțile pierdute nu mai sunt pe agenda mea de muuultă vreme, petrecere de inspirație „Croisette” 🙂

Have fun, girls!