Nu sunt mare fan al desenelor pe unghii, dar câteodată, recunosc, mi-aș desena câte ceva, dar cum ajung foarte rar într-un salon pentru manichiură, unghiile-mi rămân nedesenate. Când a inventat ștampila Nail Art, Peggy Sage cred că s-a gândit doar la mine. Și la fii-mea, cel mai mare fan al ștampilelor de orice fel.

Da, Maia este cel mai mare fan al ștampilelor pe care le aplică pe orice fel de suport, chiar, cu mult înainte ca Peggy Sage să-mi trimită această știre, a încercat pe unghii unele cu prințese, destinate exclusiv imprimării hârtiei, deci trag concluzia că fata are o viziune avangardistă 🙂 Cred că va fi foarte fericită când îi voi spune de existența acestei ștampile, dar pentru că își rupe unghiile cu un stoicism fantastic și patul unghiei este miculuț, sunt precisă că mă va ștampila pe mine 🙂

Dar, să trec la subiect și să vă spun că Ștampilele Nail Art de la Peggy Sage sunt create pentru toate tipurile de unghii, naturale sau artificiale. Se aplică un strat de bază sau lac transparent, se lasă să se usuce, se acoperă modelul cu ojă și se îndepărtează surplusul pe o hârtie. Se aplică delicat pe unghie, apoi se lasă să se usuce și se acoperă cu un strat de top coat. Costă 47,60 lei și în cutiuță, sunt câteva modele, așa că eu zic că merită investiția.

Vă doresc ștampilare plăcută! Noi sigur vom avea parte de ea 🙂