Înainte de evenimentul Sephora, i-am explicat Maiei că o iau cu mine, dar trebuie să facă, să dreagă, adică să mă lase să-mi văd de treabă și să nu stea atârnată de fusta mea. Pot să vă spun nu numai că m-a ascultat, dar abia am reușit să o iau de acolo și să plecăm acasă. Oricum, plecase aproape toată lumea și ăsta a fost argumentul decisiv. Nu mai avea pe cine să experimenteze noutățile iernii 🙂

Căci…

 

 

… a studiat și încercat din belșug pudra L`Or Celeste din colecţia Givenchy de Crăciun, Nuit Celeste. Şi i-a plăcut foarte tare pentru că este, citez, fină, fină și strălucește. Dacă vreți să-i verificați spusele,  găsiți pudra exclusiv în magazinele Sephora, 237 lei.

 

 

 

 

 

 

… a testat toate, și când spun toate, nu exagerez cu nimic, produsele Benefit. I-a rămas, însă, gândul la mascara They`re Real! L-a și folosit, prima dată singură, apoi am ajutat-o eu, atunci când am mers în vizită la un prieten de-al ei. Nu știu dacă el a remarcat genele foarte lungi și dese, dar sunt sigură că, dacă nu a făcut-o, a avut grijă Maia să îl facă atent. De nenumărate ori.

 

 

 

 

 

Însă standul ei favorit a fost Cargo și m-a rugat să-i promit că atunci când va fi ea mare, dar nu chiar mare, când o să aibă ea 14, să îi cumpăr toate creioanele de la fata aia cu floare mare în piept. I-am promis că așa o să fac.

Am întrebat-o de ce îi plac atât de mult creioanele. Mi-a spus că alunecă foarte bine, sunt moi și fac dunga groasă. Și poate să deseneze orice cu ele. Și nu se șterg repede, așa ca alea pentru copii.

 

 

 

Un alt produs preferat, utilizat la maxim în timpul demonstrației și prezent până în zilele noastre, împreună cu pudra Givenchy, pe hainele cu care am fost îmbrăcate în seara respectivă. Prezența particulelor strălucitoare în și nu pe haine, chiar și după spălare, nu face decât să demonstreze rezistența produselor.

 

 

 

Cele două modele s-au abandonat, inițial cu entuziasm, apoi resemnate în mâinile make-up artistului ad-hoc. Ședința de machiaj a durat câteva ore bune, dar nu au crâcnit, s-au supus creativității artistului și au dovedit că încă de la vârste fragede, profesionalismul există și se manifestă.

 

 

 

Modele: Carina și Sorana

Make-up artist: Maia

Mai jos, câteva instantanee surprinse pe set 🙂

Sorana și Maia, consultante Givenchy

Sorana, Maia, mama Maiei, doamnacufloaremareînpiept, cea care m-a lăsat mami, serios 🙂 și Carina.

Have a playful day!