Conceptul spotului Chanel no5 cu Brad Pitt nu este chiar așa precum mi l-am imaginat. Omul mi se pare trist, nu știu dacă se bucură că este acolo unde este și nu mă refer la prezența în studio, pare distrus și resemnat cumva pe genul de murit murim cu toții, asta e, rămân doar visele de noi. Și Chanel No5. Inevitabil.

Se pare că Brad a primit pentru această reclamă o sumă cu 7 cifre, dar sincer, cred că înainte de filmare ar fi trebuit să vizualizeze suma de pe extrasul de cont și poate s-ar mai fi înveselit puțin. Ok, poate că Chanel No5 este inevitabil, îl găsești în toate marile magazine, în multe legende celebre sau personale, numele lui apare pe buzele femeilor la fiecare discuție despre parfumuri, iar dacă rogi un bărbat să-ți spună repede numele a 3 parfumuri, în mod sigur unul dintre ele va fi No5. Dar prea implacabil este omu’ și mesaju’. Chanel No5 înseamnă eleganță, senzualitate, feminitate, iubire, dorință, poveste, istorie, frumusețe, strălucire, rafinament … Nu știu ce să mai spun, priviți și voi și dați-vă cu părerea.

Revin că nu pot să tac. Pe bune, m-aș fi așteptat la ceva mai senzual și mai sofisticat, la un Brad Pitt misterios și sexy, acum chiar ar fi putut să-i iasă, se știe doar că bărbații sunt din ce în ce mai interesanți odată cu trecerea timpului. Nu leșin la vederea lui, așa cum aș face dacă mi-ar apărea în față Robert Downey Jr., nici când îi aud vocea așa cum era cât pe ce să fac la concertul Depeche Mode imediat ce a scos primul sunet Dave Gahan, dar omul reprezintă idealul masculin pentru milioane și milioane de femei din toată lumea. Nu știu cum ar putea figura lui tristă și resemnată să convingă o femeie  să cumpere Chanel no5.  There you are, my luck, my faith, my fortune … Mesajul ar fi fost mai credibil dacă n-ar fi fost atât de resemnat și amărât, iar chipul i-ar fi fost iluminat de frumusețe și bogăție interioară, dacă zâmbetul ar fi apărut pe buze măcar o dată, dacă gri-ul din jurul lui nu ar părea că tâșnește din el, dacă n-ar părea atât de fals…

Poate că mai urmează ceva, poate că ăsta este doar un teaser și spotul final urmează a fi făcut public, dacă nu și rămâne doar acesta, voi asocia în continuare acest parfum cu Marilyn Monroe sau Nicole Kidman. Iar filmul din capul meu, cu bărbatul sexy care întregește femeia cu iubirea lui și i se dăruiește total împreună cu No5, va rămâne închis în mintea mea pe vecie, vorba Maiei.

featured image