Slăbiciunea mea pentru lacurile de unghii este cunoscută de tooooată lumea, prin urmare prezentarea unui alt brand, nu cred că mai surprinde pe cineva. Ciaté este un rand fresh, apărut în Marea Britanie în 2002, ce va fi disponibil  în România, exclusiv în magazinele Sephora, începând din luna octombrie chiar cu kit-urile care au făcut senzație pe podiumurile de modă din lume, Caviar Manicure.
Britanica Charlotte Knight, celebrity nail technician :), este creatoarea acestui brand născut din pasiunea ei pentru meserie. Doamna în cauză s-a gândit ce minunat ar fi dacă ar exista niște produse care să-i îndeplinească toate dorințele: prospețime, calitate premium și adaptabilitate la nevoile femeilor obișnuite, dar și ale profesioniștilor din domeniu. Și cum pe piață nu existau aceste produse, Charlotte s-a gândit că trebuie inventate, așa că a lansat brandul Ciaté.
Ciaté este alegerea multor designeri celebri precum Alexander McQueen, Stella McCartney, BIBA sau Ossie Clarke pentru prezentările lor de podium.
Caviar Manicure a apărut atunci când Charlotte Knight a avut nevoie de un look tridimensional al unghiilor pentru coperta unei reviste. Istoria nu ne spune cum a ajuns la rezultatul final, cel pe care-l vedem în imaginile de mai sus, ci aflăm doar că Charlotte și-a dorit să creeze un look feminin, delicat, dar în același timp, extravangant. Zic că i-a reușit 🙂
Kit-ul meu preferat este cel negru, cred că se potrivește cel mai bine pentru unghiile mele mereu scurte. Încă nu știu prețurile în lei, dar imediat ce le aflu, vă anunț. Pe site-ul lor, kit-urile Caviar Manicure costă 18 £.
Vouă care dintre ele vă place cel mai mult?