Acum câteva luni, cu ocazia lansării parfumului Not a perfume de la Juliette has a gun, am cunoscut-o Antina, pe sora lui Romano Ricci, creatorul acestui brand. Am povestit atunci despre parfumuri, copilăria celor doi în casa străbunicii, creatoarea de modă Nina Ricci, și ce a însemnat asta pentru ei, am vorbit despre copii, despre cum Maia face review-uri cosmeticelor, despre cât de greu este să porți un nume ca al lor. Mi-a dat cartea de vizită și mi-a spus să trec pe la ea dacă ajung la Paris, să o sun și aranjează o întâlnire cu fratele ei, mergem și bem o cafea într-un loc frumos din Paris. Am ajuns la Paris de atunci, dar nu am avut curaj să o sun, recunosc, în schimb, din acea clipă mi-am dorit să-l cunosc pe fratele ei, Romano și să îi iau un interviu. Iar atunci când îți dorești ceva cu ardoare, se întâmplă 🙂

Joia trecută, la evenimentul de lansare a noului parfum Juliette has a gun, Romantina, m-am simțit așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme la un eveniment, iar asta se datorează oamenilor care au fost acolo, începând chiar cu Romano. Cu alura lui de cuceritor, privirea pătrunzătoare care m-a făcut să uit ce vroiam să-l întreb, pălăria parcă desprinsă din filmele cu detectivi ale anilor 50, aura sa de pirat blestemat și seducător și… Julieta. Eroina shakespeariană pe care Romano a adus-o în vremurile noastre,  i-a pus un pistol în mână și a aruncat-o în lumea machistă care ne înconjoară.

 În fiecare din noi există o Julietă, iar Romano a reușit să ne facă să descoperim și să acceptăm toate Julietele din noi și din celelalte femei din jurul nostru. Ne-a adunat pe toate în același loc, într-o seară specială, într-un loc special, restaurantul Market 8, și ne-a pus față în față cu noi, iar nouă ne-a plăcut până în cea mai ascunsă fibră a corpului, sunt sigură. Asta s-a simțit în aer toată seara.

 

 

Pe Julieta am regăsit-o în toate fetele invitate la eveniment. Julieta, romantică și ingenuă ca Ramona, delicată și puternică precum Daniela M., neliniștită și frumoasă, in&out, ca Olivia, tăcută sau extrem de vorbăreață ca Lavinia, provocatoare și misterioasă ca miss Cristina, iubită, prietenă sau mamă ca noi toate.

 

foto: Romeo și Julietele lui  adică Daniela Mihalcea- Glamour și Prevention; Lavinia Gogu- Elle, Ramona Barbu-Look, Raluca Bling-InStyle.

 

 

Și niciuna dintre noi nu este doar Romantina, câteodată poate fi Lady Vengeance sau Citizen Queen. Poate fi nedefinită și misterioasă ca Not a perfume sau extrem de senzuală și insinuantă ca Midnight Oud. Poate fi cine vrea ea să fie!

foto: Cristina Sima și, după spusele lui Romano, Lady Vengeance 🙂

 

 

 

 

Trebuie să recunosc că am început acest text vineri dimineață, după evenimentul organizat de Beautik și Stardust, agenția de evenimente a Cristinei Sima, dar am fost împiedicată să-l termin de diverse chestii. Astăzi, după ce am citit cuvintele Ramonei, mi-am dat seama că am simțit exact la fel ca și ea această seară minunată, și iată textul.

Thank you, girls! A fost o seară senzațională!