Pentru crețele care se vor cu părul drept

Părul meu este ondulat spre creț și nu mi-am dorit niciodată să am părul drept. La un moment dat, am fost tunsă bob, iar stilistul care mă tundea atunci avea acest trip, cum că mi-ar sta bine cu părul perfect întins, dar eu cum ajungeam acasă, mă spălam pe cap și îmi lăsam părul să revină la forma lui naturală. Într-o discuție cu niște doamne, am auzit și o chestie care m-a dat pe spate. Cică dacă ai părul ondulat sau creț, iar tu în prostia ta te placi așa cum ești, este nașpa pentru că părul de tipul ăsta spune despre tine că nu te îngrijești, nu ai stil, deci nu ești o doamnă. Ca să mă-nțelegeți, doar femeile întinse cu placa au stil și sunt doamne:)

Anyway, nu este nicio problemă dacă din când în când simți nevoia de o schimbare și te vrei divă precum Jennifer Aniston, dar să renunți total la bucle mi se pare cam extrem. Și mai trebuie să spun că Meg Ryan fără bucle nu mai este Meg Ryan. La fel spun și despre Sarah Jessica Parker. Părerea mea, nu dați cu pietre.

Trec mai departe cu grație și spun că pentru crețele care-și vor buclele netezite, la Melkior, s-a lansat Sistemul brazilian pentru întinderea părului. Și dacă nici brazilienii nu știu ce să facă cu părul, atunci cine?

Povestea INOAR începe cu fondatorul său, Inocência Manoel, cunoscut sub numele de Ino, născut, cum altfel, cu părul creț, domn care și-a dedicat viața găsirii de soluții pentru a-și îndrepta părul. Un adevărat pionier, Ino a inventat noi produse și astfel a creat sistemul brazilian de netezire a părului INOAR, gamă cunoscută în prezent pe 5 continente. Timp de 10 ani, laboratoare INOAR de cercetare braziliene au dezvoltat sistemul aducând ca noutate utilizarea uleiului de Argan pentru netezirea și uniformizarea părului.

În comunicat se spune că tratamentul consolidează keratina deja prezentă în fibra firului de păr și repară chiar și părul deteriorat, conferindu-i un aspect mătăsos și vitalitate pe întreaga lungime. Mai mult decât întindere și uniformizare, produsele din gamă asigură și îngrijire părului, și sunt indicate pentru toate tipurile de păr: „afro”, „caucazian”, natural, vopsit, colorat, decolorat. Rezultatul este întotdeauna același: păr neted, ușor de coafat, moale, hidratat și strălucitor până la aproximativ 2-3 luni.

foto: Melkior
INOAR a dezvoltat mai multe linii de produse pentru netezirea părului pentru profesioniștii din saloane, dar a avut inpirația să asocieze fiecare gamă din salon cu o gamă de îngrijire la domiciliu pentru a prelungi astfel efectele de netezire și a păstra părul mătăsos timp de mai multe luni.

Am găsit un filmuleț cu explicarea pașilor tratamentului … în braziliană. Nu vă speriați că nu înțelegeți, limba lor este destul de apropiată  de a noastră, și sună foarte melodios. Pe mine mă face să vizualizez plajele și marea și fundurile incredibile ale braziliencelor 🙂

INOAR Professional sunt produse fără formaldehidă, fără glutaraldehidă și au la bază uleiul de argan. Toate produsele sunt testate dermatologic. Produsele din gama HOME CARE KIT sunt potrivite pentru toate tipurile de păr (natural, vopsit sau decolorat chimic). Dacă mai doriți amănunte, le găsiți aici.

Later edit: Am primit și pozele produselor de netezire, gama cu Ulei de Argan.

Sper să vă fie de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.