Puterea regeneratoare a plantelor: Noua gamă BOTANICS

Într-una dintre zilele fierbinți peste măsură ale acestei săptămâni, Boots a lansat noua gamă BOTANICS, adresată celor care cred în puterea regeneratoare a plantelor. Organizatorii au ales pentru eveniment cea mai potrivită oră a dimineții și unul dintre locurile pline de verdeață din București, Casa Doina, unde n-am simțit arșița aproape deloc.

BOTANICS este unul dintre brandurile mele preferate și cred că unul dintre motive este că, undeva în sufletul meu, sunt o țărancă fericită care aleargă desculță prin iarbă, printre flori, culege alune și ciuperci și cultivă plante medicinale. De mică am simțit o legătură cu pământul și tot ce înseamnă roadele lui, însă viața m-a dus către podele de marmură și m-a urcat pe tocuri. Nu mă plâng, doamne ferește, doar tânjesc câteodată după liniștea pajiștilor prin care mă plimba mama când eram copil și după mirosul fânului proaspăt cosit de la tanti Milica din curte.

Concepute pentru toate tipurile de ten – uscat, sensibil, normal, gras sau cu imperfecțiuni, noile produse BOTANICS nu conțin ingrediente de origine animală, nu conțin uleiuri minerale sau ceară de parafină, având la bază principii organice clare care minimizează impactul asupra mediului și maximizează efectele benefice asupra pielii.

POZA_GRUP_GAMA_ALL BRIGHT

Gama Botanics All Bright se adresează tenului normal/uscat și are ca ingredient principal floarea de hibiscus, considerată stimulatorul natural al frumuseții. Doamna care mi-a prezentat această gamă, spune că după numai două săptămâni de utilizare, pielea este perfect hidratată și mult mai luminoasă.

BOTANICS_ALL BRIGHT_CREMA DE ZI_STILIZATAȘtiu că apare și-n imaginea cu întreaga gamă, dar n-am rezistat, e prea frumoasă poza asta, și am mai postat-o o dată

Mie mi-a plăcut foarte, foarte mult crema de zi pentru că are un miros discret, nu-mi plac deloc mirosurile puternice la cosmetice, SPF 15 și o textură absolut divină. Și de obicei, nu folosesc cuvinte de-astea, mi se par atât de folosite și-n situații atât de stupide, încât sunt golite de sens, dar testând crema, ăsta a fost primul gând. Textura este fluidă și ușoară și delicată și se absoarbe frumos și rapid. Și mă bucur din inimă că am primit-o la sfârșitul evenimentului 🙂

POZA GRUP_GAMA_SHINE_AWAY

Gama Botanics Shine Away reprezintă soluția naturii pentru tenul gras și predispus la imperfecțiuni. Conține scoarță de salcie, cel mai bun agent natural de curățare, contribuie la reînnoirea celulelor pielii și previne apariția coșurilor. După folosire, 95% dintre consumatori au afirmat că își simt pielea echilibrată, cu o textură îmbunătățită, iar porii au fost deblocați.

Deși tenul meu este uscat, am decis că voi folosi Masca cu argilă din această gamă, pentru că mi s-a explicat că acționează conform cu problemele tenului. Adică, dacă pielea este încărcată, atunci absoarbe excesul de sebum, dar dacă o aplic pe un ten uscat, nu-l deshidratează, ci îl hrănește și îl curăță foarte bine. Iată ce spune și prezentarea măștii. Această mască bogată în minerale absoarbe excesul de sebum și detoxifică  pielea. Mineralele marine din argila oceanică sunt încărcate electric cu ioni negativi, contribuind la îndepărtarea impurităților din profunzimea pielii, fără să usuce.

POZA GRUP_GAMA_BOTANICS_HAIRCARE

Mi-a mai plăcut și Gama de îngrijire a părului, cu quinoa și quillija, pentru revitalizare și reîntinerire. N-am încercat niciun produs, dar abia aștept să testez Masca hidratantă 3 minute pentru că am înțeles că hidratează în profunzime și părul meu are nevoie imperioasă de hidratare, these days. Acest tratament bogat și intensiv transformă instantaneu părul fragil, acesta având un aspect mai sănătos după o singură utilizare. Formula, îmbogățită cu proteină de soia și unt de Shea, ajută la repararea firelor despicate. Extractul vegetal activ din Quinoa albă e asociat cu proteine vegetale naturale, zaharuri și aminoacizi care ajută la hidratarea și hrănirea părului.

POZA_GRUP_GAMA_MEN

Ultima prezentată aici, dar nu cea din urmă, Gama BOTANICS MEN, pentru protecție și conservare, a atras atenția până și soțului meu care este cel mai mare cârcotaș ever în materie de cosmetice. Dar de data asta, a studiat cu mare atenție crema hidratantă pe care am primit-o la eveniment, a întors-o pe toate părțile, m-a întrebat foarte serios … cine-s ăștia, BOTANICS?, deci rezultă că există maari șanse s-o folosească. Yeiiii!
Produsele conțin Ginseng, considerat a fi o plantă adaptogenă, este recunoscut în Asia ca un tonic cu o multitudine de avantaje. Este cultivat în mod normal în zone cu o climă mai rece și este considerat una dintre plantele care au supraviețuit epocii de gheață. Are un sistem capilar unic, care antrenează substanțele nutritive în plantă. Extractul de ginseng BOTANICS provine din rădăcină, despre care se știe că stimulează celulele din epidermă și acționează ca antioxidant.

Botanics este prima companie de cosmetice care a colaborat cu Gradina Botanică Regală Kew din Londra pentru certificarea și evaluarea extractelor vegetale folosite pentru dezvoltarea noii game, și atât de mult mi-a plăcut ce mi-au povestit fetele despre Kew, încât am decis să scriu un post separat.

Noua gamă BOTANICS este comercializată în România prin intermediul farmaciilor Sensiblu, iar prețurile produselor sunt cuprinse între 25 lei și 50 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...