Din păcate, pentru majoritatea dintre noi, ziua de 5 iunie nu reprezintă o sărbătoare, însă pentru cei care luptă pentru protecţia mediului înconjurător este Ziua Mondială a Mediului. Cu ocazia aceste zile, Avon lansează produsul de susţinere a campaniei globale de protecţie a mediului, Brăţara Hello Green Tomorrow, şi ne invită să o cumpărăm. Poate că în acest putem ajuta la stoparea dezastrului din natură.

extras din comunicatul de presă

Prin campania globală Hello Green Tomorrow, Avon se implică activ în lupta împotriva încălzirii globale şi în salvarea  pădurilor tropicale. Tăierea ilegală, poluarea şi intervenţia umană au distrus pădurea, iar rezultatele sunt devastatoare şi ne afectează pe toţi. Defrişarea pădurilor şi arderea lor reprezintă a doua sursă ce grăbeşte schimbarea climatului. Aceste păduri pot fi considerate “plămânii planetei” ele contribuind la eliminarea poluării din atmosferă.

Brăţara Hello Green Tomorrow este un produs de susţinere a campaniei Hello Green Tomorrow iniţiată de Avon la nivel Global în 2008. Profitul obţinut în urma vânzării ei este direcţionat în proporţie de 100% către Fondul Global Avon Hello Green Tomorrow, destinat plantării de copaci în zonele critice din America de Sud şi Indonezia.

Brăţara este concepută ca un accesoriu unisex confecţionat din bumbac şi decorat cu mărgele din ceramică, și are un ambalaj prietenos cu mediul. Va fi disponibilă din luna iulie, la preţul de 15 lei şi poate fi comandat exclusiv prin intermediul reprezentanţilor Avon.

Dacă vreți să știți mai multe detalii legate de campania globală Hello Green Tomorrow, găsiți aici.

featured image