Sigur că da, mai ales dacă sunt produse de calitate, se înghesuie la spălat. Orice câine care se respectă știe că un șampon bun aplicat la timpul lui, te scoate din anonimat. Așa s-a gândit și brandul Bad Head TIGI atunci când a lansat gama …  Pet Head, doar pentru căței cool 🙂

Linia de grooming Pet Head conține diverse tipuri de șampon, balsam și spray care se potrivesc oricărui tip de blană sau … de cățel. După cum știți, sunt căței și căței. Unora le place să se tăvălească în noroi, iar când aud de apă fug mâncând pământului, deci sunt cam stincoși (stinky-stincos). Ei bine, dacă-i prinde cineva și poate să-i convingă să intre la spălat, de acolo lucrurile se rezolvă pentru că există un produs special care le vorbește fix pe limba lor, șamponul Dirty Talk. Dacă exemplarul din dotare este mai fițos, există și pentru el ceva pe măsură, cum ar fi So Spoiled conditioning crème rinse ( parcă netradus sună mai de fitză 🙂 ). Prin urmare, Pet Head are ac de cojocul oricărui tip de cățel.

foto

Gama Pet Head conține clasicele produse pentru îngrijirea părului uman :), șampon și balsam, dar și șampon “uscat” Waterless Spray ShampooPet Head, șampon cu clătire rapidă sau șampon pentru descurcat blana 🙂 Ambalajele sunt la fel de colorate ca și cele pentru oameni, doar capacul diferă și este evident, sub forma unui os.

Din păcate, nu știu să se găsească și la noi în țară.