Dacă cu ceva vreme în urmă anunțam lansarea în România a mult așteptatei BB Cream de la Garnier pentru ten normal, acum pot să dau o veste bună și fetelor cu ten gras. Din această vară, Garnier BB Cream Oil Free este diponibilă în magazine 🙂

Tenul gras este întâlnit cu precădere la vârste fragede, dar din păcate, acest inconvenient se păstrează și după vârsta de 20 de ani, studiile spun că 2 din 5 femei au tenul mixt spre gras. BB Cream Oil free Miracle Skin Perfector reprezintă o nouă generație de produse de îngrijire a tenului, bazată pe o tehnologie multifuncțională ce combină toți pașii rutinei de frumusețe într-un singur gest. Formula sa unică fără ulei conține perlite ultra-absorbante care ajută la controlul luminozității tenului pe durata unei zile întregi. Pigmenții minerali ce se regăsesc în formula pentru tenul gras acoperă imperfecțiunile și roșeața, iar textura sa ușoară acoperă perfect și hidratează pielea în același timp. Spre deosebire de produsul pentru ten normal a cărui textură este cremoasă și conține FPS 15, textura BB Cream Oil Free este fluidă și conține FPS 20.

În concluzie, cu o singură aplicare, BB Cream Oil Free acționează în 5 moduri asupra tenului: matifiază, reduce imperfecțiunile, hidratează, netezește și protejează pielea de acțiunea razelor UVA/UVB, și costă 29,99 lei.