Spring is in the air! by Marian Tănase aka Tase

Mi-am dorit să postez tips-urile lui Tase vineri ce a trecut, n-am reușit, prin urmare, abia astăzi inaugurez rubrica 5 beauty tips și sunt foarte happy că am reușit în sfârșit 🙂 În fiecare vineri a săptămânii, veți găsi aici 5 tips-uri oferite de specialiști din domeniul frumuseții.

Astăzi, l-am rugat pe Marian Tănase aka Tase, make-up artist și trainer, să scrie sfaturile dumnealui pentru machiajul primăverii. De ce am început cu un bărbat? Pentru că este luna martie și bărbații sunt puși pe oferit diverse cadouri, prin urmare, face și el un cadou cititoarelor blogului, dar și pentru că, recunosc, m-a machiat senzațional la evenimentul Vichy Dermablend și am făcut furori pe Facebook și nu numai. Așa că, doamnelor, bucurați-vă de stilul inconfundabil al lui Tase. Și ca să știți cu cine stați de vorbă….

Beauty tip no.1

Folosește fond de ten cu filtru UV și cu textura potrivită tenului tău, însă, trebuie să știi că, indiferent de tipul de ten, cel fluid va face față oricărei provocări. Pentru a nu da greș niciodată cu aplicarea lui, hidratarea prealabilă este un “ must” și un trend care nu se va demoda niciodată. Nu uita: fondul de ten uniformizează aspectul tenului și acoperă eventualele imperfecțiuni. Chiar dacă formula pe care o ai este hidratantă, fondul de ten nu este o cremă, deci aplicarea lui cu mișcări circulare nu este tocmai “politically correct”. Încearcă să tapotezi ușor cu un burețel umezit și vei obține un rezultat impecabil. Dacă ai nevoie de o acoperire mai mare, poți aplica mai multe straturi fine, dar numai ținând cont de regula de aur “less is more”. O cantitate mare de fond de ten poate crea un aspect nedorit de mască și se poate strânge în microridulele feței. Pudra liberă (pulbere) este un prieten fidel care fixează fondul de ten și matifiază zonele care lucesc în exces.

Beauty tip no.2

Indiferent de culoarea părului sau a ochilor, a fototipului de ten, îndrăznește să porti farduri de pleoape cu texturi satinate care aduc un plus de luminozitate privirii. Mai ales acum, când “spring is in the air”, lumina solară va deveni un accesoriu gratis și la îndemâna oricui. Culorile calde, fie ca sunt pale sau vibrante, perlate sau sidefate, dau o transparență firească pielii și îndulcesc trăsăturile.

Beauty tip no.3

Dacă este aplicat pe mărul obrazului, indiferent de forma feței, blush-ul cu texturi ușor sidefate conferă un aspect sănătos și vesel întregului machiaj. Alege nuanțe de piersică și rozuri calde pe care le poți amesteca în joacă, zâmbind în oglindă. Rezultatul? Tu vei zâmbi mai mult, iar cei din jur vor simți nevoia să te sărute și sigur vor crede că ai o zi minunată! Pe parcursul zilei, poți să-ți reîmprospătezi machiajul chiar dacă ai uitat blush-ul acasă.  Caută prin geantă și sigur vei găsi un ruj într-o nuanță naturală pe care îl poți întinde fin pe obraji.

Beauty tip no.4

Mascara este cel fără de care nu poți să ieși din casă, iar tu știi asta! Dacă natura te-a înzestrat cu o pereche de ochi albaștri sau verzi îți recomand musai să-ți achiziționezi un mascara grena/burgundia. Da, știu, poate fi o culoare ciudată pentru gene, dar după ce-l vei folosi prima dată, vei cădea în patima lui! Da, știu, creează dependență!

Beauty tip no.5

Luciul de buze poate fi panaceul universal pentru probleme de orice fel. Puțin colorat în nuanțe proaspete sau chiar incolor, gloss-ul va îndulci mereu o zi în care prezentarea în Power-point n-a ieșit așa cum vrea clientul. Și chiar dacă șefa ta crede că n-ai depus suficient efort, invidioasă fiind pe machiajul tău, îl vei avea mereu alături pe colegul de birou. El va zâmbi prietenos, îți va aduce cafeaua, visând că, într-o zi, vei contabiliza gesturile lui frumoase și vei accepta invitația lui la Capșa…

 

 

6 Responses to “Spring is in the air! by Marian Tănase aka Tase

 • ioana
  10 ani ago

  foarte frumos! felicitari!

 • lilik
  10 ani ago

  Felicitarile, banuiesc, sunt pentru Tase:) Multumesc pentru vizita 😉

 • johnny
  10 ani ago

  Ha ! Salutari !! 2 U & Octav dar si lui Tase, conostinta mai veche, plina pe langa talent si de povesti 🙂

 • lilik
  10 ani ago

  Woauuuu, cine a aparut!!! Chiar vorbeam aseara cu Octav despre tine 🙂 Intreba de tine mai exact 🙂 Tase este maxim, de acord.

 • johnny
  10 ani ago

  Asa imi place mie – rar, dar sa provoc furori si „shock-uri” la aparitie :o) (wave hand)

 • Multumesc frumos pt aprecieri, dragii mei!
  @ Johnny: scuze, dar nu-mi dau seama cine esti… cum aflu, deci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...