În luna martie, L’Oreal Paris lansează un luciu de buze care promite aceeași strălucire și hidratare ca și minunatul ruj Caresse. Gloss-ul Shine Caresse completează astfel această gamă cu o nouă textură și 8 nuanțe irezistibile.

Imaginea lui Shine Caresse este Barbara Palvin, model din Ungaria, în prezent iubita lui Justin Bieber. V-am spus asta ca să știți și voi, nu știu cât de tare vă interesează, sincer, nici pe mine, dar fii-mea este în culmea fericirii că Selena Gomez s-a despărțit de Bieber, așa că sunt la curent cu aceste permutări amoroase mai mult sau mai puțin piaristice 🙂

 

Barbara Palvin shine caresse

Palvin a fost descoperită pe străzile Budapestei pe când avea 13 ani, adică în 2006. Primul său shooting a fost pentru un editorial în Spur Magazine, apoi a apărut pe coperte celebre precum L’Officiel, Vogue Rusia, Glamour Ungaria etc., și a defilat pentru H&M, Victoria’s Secret sau Armani Exchange. În februarie 2012 a devenit ambasador L’Oreal Paris. Barbara Palvin este deseori comparată cu Natalia Vodianova, ceea ce probabil că o bucură nespus pentru că rusoaica este unul dintre modelele ei preferate.

Pack Shine Caresse

Noul luciu de buze Shine Caresse are o textură foarte lejeră, nu încarcă buzele, culorile sunt proaspete și luminoase și este prima formulă ce conține apă în proporție de 30%. Despre mine, ce să spun, nu mă omor după aspectul de buze umede, poate de aceea nici nu sunt extrem de curioasă să-l testez, îmi place aspectul mat al buzelor, dar cu siguranță, va avea mult succes exact datorită acestui look.