Aseară, la Clubul Biavati, în Floreasca, a avut loc Gala Premiilor Digital Divas by Avon, un eveniment în cadrul căruia au fost premiate cele mai bune prezențe feminine din mediul on-line. Au fost 10 categorii, iar la Best Beauty Blog, am primit, cu mare suprindere, premiul 2 🙂

DigitalDivas

Și ca să nu ne supărăm că n-am luat locul 1, Cornel Ilie de la Vunk a mai dat un premiul ocupantelor locului 2, un tricou imprimat cu un mesaj încurajator, ca să-i spun așa … Așa, și? Oricum sunt o Divă!... chestie care, fără supărare, dar chiar o știam 🙂 Nu știu ce ziceți voi, dar mie mi s-a părut o idee foarte drăguță.

Să revenim la premiul neașteptat. Toată treaba asta cu Digital Divas a fost o mare supriză pentru mine. Nu știam de existența acestui eveniment, prin urmare, atunci când am primit mail-ul în care eram anunțată că blogul meu este nominalizat la categoria Best Beauty Blog, am fost foarte suprinsă. Nu m-am mai gândit la asta deloc în perioada de jurizare, am fost la Sofia, m-am ocupat de yoga pentru copii, numai la Digital Divas nu m-am gândit. Când am primit mail-ul în care mi se cerea să confirm prezența la Gală, am stat puțin pe gânduri. Sincer, nu prea mă atrăgea ideea să merg, dar până la urmă, am decis că din când în când, puțină mondenitate nu strică, și am confirmat.

Supriza cea mare a venit atunci când Bianca Poptean, Beauty Director In-Style, fata frumoasă și luminoasă care a înmânat premiile, a anunțat foarte frumos și emoționant, blogul lilik.ro ca fiind câștigătorul premiului 2. Fii-mea nu-și mai încăpea în piele de bucurie, a fost însă, ușor dezamăgită că n-am luat premiul 1, dar s-a bucurat așa cum nu mi-am putut imagina că se poate bucura și emoționa că mami a luat premiu 🙂

Așa cum am spus și aseară, sunt în continuare surprinsă, dar vreau să mulțumesc celor care au făcut din acest blog ceea ce este acum, adică vouă, cititorilor mei. Poate mai timizi decât alții pentru că nu comentați prea des, dar știu că sunteți acolo, vă simt și de câte ori mi-a trecut prin cap să renunț, mi-am amintit de Raluca, Ioana, Ramona, Olivia, Dana, Theo, Ștefania, Felicia, Zuza, Jules, Cristinele și Andreele cele multe care mă citesc, mi-am amintit de băieții care citesc și din când în când, își fac curaj și comentează. Mersi cititorilor mei de top, John și Dinu 🙂 Vă simt mereu energia, a tuturor, și vă mulțumesc din adâncul sufletului.

Dar, trebuie să spun ce mi-a plăcut poate, mai mult decât câștigarea acestui premiu.

Ioana Dumitrache, câștigătoarea premiului 3 la Digital Divas, una dintre câștigătoarele de anul trecut de la Școala de Beauty Blogging L’Oreal, dar și una dintre cititoarele mele fidele, mi-a spus la poza de grup, pe scenă, atunci când am felicitat-o … am învățat și de la tine 🙂 Poate asta a contat mai mult decât premiul în sine, m-am emoționat foarte tare când mi-a spus asta, nu știu dacă a văzut, dar Ioana, da, m-ai emoționat foarte tare.

Au mai fost 2 momente care mi-au bucurat inima și care au întregit bucuria, două scurte schimburi de replici, cu 2 fete deștepte și frumoase și puternice și sexy și pline de energie bună, B. și L. Mulțumesc mult, my 2 real beauty girls! Nu cred că trebuie să dau numele întreg, vă știți voi!

Mulțumesc foarte mult celor care au nominalizat blogul, celor care au stat că citească articolele mele și m-au ales printre câștigători, și cititorilor mei.

Felicitări, Dana Sota pentru Premiul Best Beauty Blog! Felicitări Noema! Felicitări tuturor premianților!

Ah, am uitat să felicit 2 fete foarte mișto, care au luat premiu aseară. Fetelor, abia aștept să bem șampania aia! Felicitări!

Enjoy your week-end!