Think Pink sau hai să gândim pozitiv

De câte ori n-ai auzit sau chiar ai gândit că toți copiii sunt frumoși? Sau toate miresele sunt frumoase? Chiar dacă nu au trasăturile perfecte și nu sunt cele mai elegante, miresele radiază. Te-ai gândit de ce? Copiii au gânduri curate, sunt inocenți, se bucură de fiecare lucru sau întâmplare, cu siguranță mintea lor este populată de culoare, bucurie și optimism. Iar miresele… ele sunt fericite pur și simplu, iar asta se vede pe fețele lor. Frumusețea gândurilor noastre se reflectă pe chip și poate și de aceea, cei din jur ne percep ca fiind frumoși.

O oră are 3600 de secunde, iar cele aproximativ 16 ore în care suntem activi înseamnă 57.600 de secunde. Dacă avem un singur gând pe secundă, puțin față de capacitatea creierului, rezultă că de-a lungul zilei avem 60.000 de gânduri. Impresionant, nu-i așa? Dar cât la sută din ele reprezintă gândurile pozitive și cât cele negative? Ai stat vreodată să calculezi? Știu că poate suna ciudat și mai ales poate părea o activitate obositoare și care necesită timp, dar cred că merită făcut acest exercițiu, măcar timp de o oră pe zi.

Am o prietenă bună, pe care nimic nu o poate dărâma, gândurile ei sunt în permanență optimiste și bune. Chiar dacă, în trafic, o înjură șoferii de București sau dacă bona îi smucește bebelușul. Sau dacă soțul ei, la auzirea veștii că este însărcinată și-a făcut bagajele, iar la serviciu este marginalizată pentru că a stat 4 luni în concediu după ce a născut. Ea este veselă, râde, dă afară bona, nu răspunde la înjurăturile bizonilor, depune CV-ul peste tot, divorțează și … este fericită și frumoasă. Are un ten impecabil, un păr strălucitor, mâini de prințesă și corp de model. Ce înseamnă asta? Că vede partea plină a paharului. Că se bucură de fiecare clipă, că transformă fiecare gând și fiecare experiență în ceva bun. De câte ori am o stare proastă, o sun și în secunda 2 încep să râd, iar viața capătă altă culoare.

Așa că, pentru a susține această teorie, astăzi, la prima oră a dimineții, am decis că voi gândi pozitiv toată ziua sau mai corect, voi încerca. Sunt conștientă că seara nu voi arăta ca Charlize Theron, dar merită să încerc.

Să aveți o zi pozitivă,

3 Responses to “Think Pink sau hai să gândim pozitiv

  • Si eu am o prietena la fel de fericita si de optimista tot timpul, indiferent ce s-ar intampla! Ohooo …si i s-au intamplat lucruri carora eu nu stiu daca le-as fi putut face fata. E o telenovela viata ei, insa, asa cum spui si tu…doar simplul fapt ca o vad online pe mess sau pe fb, ma face sa zambesc. Am avut o perioada de 3 ani in care am fost nedespartite. Locuiam impreuna si eram impreuna peste tot. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si DA, ma uit la pozele de atunci si eram frumoasa, aveam o stralucire in ochi si o expresie a fetei pe care le-am pierdut intre timp si nici un fard nu mi le mai aduce in apoi. Iar asta se datora ei, optimismului permanent care ne incuraja, zambetelor care se transformau in rasete zgomotoase din te miri ce, te miri unde.
    De vreo 2 ani a plecat din tara, dar fie si pentru ca vorbesc 10 minute cu ea pe fb sau ii vad chipul, ma binedispune. Nu stiu ce-i cu omul asta, continua sa fie un mister pentru mine si pentru cei care o cunoastem!

  • Poate ca nu vei arata ca Charlize, dar ea sigur va vrea sa aiba zambetul si linistea ta dupa o z in care ai gandit pozitiv.

  • lilik
    11 ani ago

    Styletto, sa stii ca asa este:) Multumesc de vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...