Zilele astea stau foarte prost la inspirație, legat vorbe, gânduri și întâmplări. Îmi pare că totul în jur este ca un jeleu transparent, pot să văd prin el, dar nu mă lasă să merg mai departe. Nu pot să simt frumusețea din jurul meu, o văd, dar n-o simt, așa că nu pot să o transmit mai departe către voi, cititorii mei. Sunt într-un blocaj mental. Nu pot să îl sparg deocamdată, prin urmare, am decis să nu mai scriu pe blog câteva zile. Sper din suflet să înțelegeți.

De câteva zile, mă tot simt vinovată că nu scriu, iar asta nu este ok pentru că blogul ăsta trebuie să fie fun și din plăcere, nu din obligație 🙁 Cică dacă nu scriu în fiecare zi, nu exist. Ei bine, mă scuzați, dar exist și dacă nu scriu zilnic pe blog despre nimicuri sau despre ce mi s-a întâmplat la supermarket sau dacă scriu pentru că trebuie. Exist la mine acasă în timp ce fac chestii banale precum curățenie în casă, mâncare pentru fii-mea și chec cu cacao, ud curtea, mă duc la sală, joc Monopoly cu Maia, citesc chestii pe care le păstrez pentru mine și nu le spun lumii întregi, pe blog, mă uit la desene animate, beau Mojito cu soțul meu și povestim sau pur și simplu stau.

Urați-mi deblocare ușoară, pentru că atunci când se va întâmpla, voi scrie cu aceeași plăcere și bucurie cu care am făcut-o și până acum, despre toate frumusețile care-mi ating sufletul.

Mulțumesc!

featured image