În luna martie a acestui an, Dior lansează un nou parfum masculin, Dior Homme Cologne, a cărui imagine este actorul Jude Law, iar campania publicitară este realizată de fotograful Peter Lindbergh, unul dintre preferații mei. Ceea ce nu pot spune despre Jude 🙂

Dior Homme, parfumul masculin lansat în 2005, a fost reeditat de câteva ori, una dintre variante, cea din 2007, fiind Dior Homme Cologne. Acum, Dior propune o nouă reinterpretare a originalului, ediția 2013 fiind anunțată ca o colonie modernă, simplă, naturală și sofisticată.

Dior_Homme_Cologne_PackAmbiance

Francois Demachy, parfumierul casei, a formulat compoziția având la bază ingrediente naturale precum bergamota de Calabria, flori de grapefruit italian și senzualul mosc. Parfumul este prezentat ca fiind fresh așa cum este senzația pe care o ai după duș și pur precum o cămașă din bumbac alb 🙂 Sincer vă spun, descrierea asta chiar m-a convins să-l încerc, și mă face să trec și peste imaginea lui Jude Law care, pentru mine cel puțin, nu este chiar cea mai convingătoare.

Dior Homme Cologne va fi disponibil în două variante, 75 ml. și 125 ml.