Soapmill, singurul producător român de cosmetice certificate bio, a lansat pe 5 Iulie 2012 prima gamă de produse de îngrijire premium, Luxury, iar eu m-am bucurat foarte tare când am primit invitația la eveniment, așa că m-am dus val vârtej să văd despre ce este vorba.

M-a impresionat foarte tare perseverența și seriozitatea acestui brand care a început acum 3 ani cu producția de săpunuri curate, fără chimicale și alte adaosuri. Nu folosesc exclusiv cosmetice bio, nici n-aș putea, sunt ancorată în piața de cosmetice, iar ispitele sunt la tot pasul, dar apreciez mereu produsele de acest tip, și pot să spun că săpunurile Soapmill mi-au plăcut de la prima … săpunire 🙂  După 3 ani de la lansare, Soapmill se mândrește cu 6 game de produse cosmetice de îngrijire, o gamă special creată pentru bebeluși și copii, o gamă de detergenți naturali, una de accesorii pentru casă și o alta de cadouri.

M-am bucurat foarte tare și pentru că au organizat un eveniment de lansare – la Asteria, restaurant cu specific grecesc yamiii – cred că este primul eveniment de acest fel organizat de un brand de cosmetice bio din România, dacă greșesc, vă rog să mă corectați.

Săpunurile SoapMill, catifelate și parfumate

Gama Luxury conține trei produse revoluționare, cu nume inspirate de diverse stiluri muzicale: Jazz, Twist & Soul, și care   beneficiază de o prezentare originală, atât la interior, cât și la exterior. Ingredientele sunt în totalitate vegan, iar principiul de bază poate fi rezumat în două cuvinte: “zero chimicale”.

Primele 3 produse din gama Luxury

Crema pentru ten Jazz are o textură ușoară, spumoasă și are calități antirid spectaculoase, hidratează pielea în profunzime și îi redă luminozitatea. Twist, șamponul anti-mătreață și împotriva căderii părului, conține ulei organic de baobab și argilă marocană rhassoul și, în doar 3 luni, promite să regenere firele de păr și scalpul. Balsamul regenerator Soul hrănește și protejează părul cu un mix de uleiuri si unturi bio, dar conține și un ingredient-minune, mătasea Tussah care lasă părul catifelat, mătăsos și ușor de pieptănat. Din septembrie, Jazz, Twist & Soul vor putea fi găsite și în afara țării, în boutique-uri exclusiviste din Paris, Londra, Veneția și Cairo.

Ambalajele produselor lichide, adică șamponul și balsamul, sunt pictate ndividual de artista plastică Corina Icala, conceptul fiind unic în lume. Din punctul meu de vedere, aici ar fi o problemă, sunt atât de frumoase, încât nu aș putea să decid prea ușor care dintre ele să vină cu mine acasă.

Ce ziceți despre asta? Pe care l-ați alege?

Produsele din gama Luxury se pot comanda pe www.soapmill.ro din magazinele online cu profil organic și natural, se pot cumpăra din magazinele bio din București (Pukka, BioBunătăți, Alege Bio) și din farmacii.

M-am pus pe testat toate produsele pe care le-am primit la lansare, dar cel pe care-l voi studia foarte atent este Sun Protect Body Cream, un produs cu SPF, evident bio 100% natural. Vă țin la curent cu observațiile mele 🙂