Ieri, mă sună my husband de la servici şi uşor fâstâcit, mă întrebă dacă trebuie să primesc ceva pe adresa lui. Io, nedumerită, zic nu, nu m-a sunat nimeni că trimite ceva. Aici simt nevoia de o explicaţie, ca să înţelegeţi şi voi cum stă treaba. De când sunt freelancer :), adresa mea de corespondenţă este, câteodată, la el la servici, dar înainte de a trimite ceva, fetele mă anunţă.

Ei bine, ieri nu ştiam nimic de nimic, prin urmare, telefonul lui m-a surprins. Ce ai primit, zic. E pentru mine? Păi, nu ştiu, zice el, scrie numele meu pe pungă… Atunci e al tău, zic eu. Păi… nu are cum să fie al meu, zice el nedumerit. Păi de ce? Ce este? Ăăăă, este o pungă pe care scrie    I love BB … şi toţi colegii fac mişto de mine că am o amantă … Ah, ai trimis-o tu? Pe fundal se auzeau, întradevăr, colegii lui care mai de care mai simpatic şi mai amuzant. Băi, Lili, i-ai trimis lu bărbactu cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor sau are o admiratoare secretă ?

Deschide punga şi vezi ce este în ea, zic eu. Un tricou pe care scrie I Love BB, zice el. Îl întreb ironică… poate ţi l-a trimis Xuleasca de Ziua Îndrăgostiţilor, că doar ştii că are o slăbiciune pentru tine, şi a ajuns cu întârziere. Poate înseamnă I Love Baby . Păi dacă era aşa, nu trebuie să scrie, I Love you Baby?, face el pe amuzatul. Ei, poate că de emoţie, a ratat un cuvânt 🙂 Lasă-mă, dragă cu prostiile, e pentru tine, clar. Ţi-l aduc diseară, poate te lămureşti până atunci. Nu este nicio carte de vizită prin pungă, pe undeva? Nu e. Bine, zic, dar eu totuşi mă gândesc la Xuleasca 🙂

Până la această oră, nu am aflat cine şi de ce a trimis punga discordiei. Dacă ştie cineva ceva, rog să-mi comunice în scris aici, căci tensiunea în familie creşte.

Xuleasco, dacă eşti tu,  te-am ars!