35 de campioni la Baby Spa

Ieri, la Baby Spa, 35 de campioni cu sindrom Down și-au învins boala și s-au bucurat de sport, de viață și de puterea de schimbare. Cu vârste cuprinse între 6 luni și 25 de ani, ei au fost câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului Înotul, hobby și terapie, manifestare organizată de Baby Spa, în parteneriat cu Fundația Special Olympics.

Din păcate, nu am ajuns la eveniment, programul de duminică era deja stabilit în momentul în care am primit invitația, dar mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu acolo împreună cu Maia, ar fi fost o lecție de viață pentru amândouă. 35 de copii și tineri cu sindrom Down au participat la concurs, și deși inițial am avut o strânegre de inimă la auzul cuvântului concurs, m-am liniștit atunci când am primit comunicatul de presă pe care-l veți citi mai jos. Nu sunt de acord cu concursurile de niciun fel, lucrurile le înveți pentru tine, nu pentru a câștiga ceva, și sunt foarte bucuroasă că toți cei 35 de participanți au fost declarați câștigători. Pentru că, de fapt, lupta lor, ca și a noastră, a tuturor, se dă în interior, iar întrecerea este tot acolo, între cel de ieri, cu frici, limitări și îndoieli, și cel de astăzi, plin de speranță, încredere și bucuria depășirii propriilor limite.

„Evenimentul Înotul, hobby și terapie a fost, mai întâi de toate, o mână de ajutor pe care am întins-o prietenilor de la Fundația Special Olympics. E important că am ajuns la cea de-a doua ediție. Anul trecut a fost numai începutul. Evenimentul face parte din inițiativele de responsabilitate socială ale Baby Spa. Credem cu tărie în beneficiile educației acvatice pentru dezvoltarea copiilor și de aceea vrem să îi sprijinim pe cei care au mare nevoie de un astfel de ajutor” a declarat Anca Grecu, manager Baby Spa.

Concursul de înot s-a desfășurat pe următoarele categorii: ședința demonstrativă cu bebeluși ( 6 luni- 2 ani), mini concurs de înot cu colăcel ( 2-7 ani), mini concurs înot cu pluta ( 2-7 ani), mini concurs înot în procedeu categoria peste 4 ani până la 20 ani, miniconcurs categoria centură. Toți participanții au fost câștigători și au primit  premii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...