5 beauty tips cu Doinel Ungureanu

Am lipstit câteva zile de pe blog și îmi cer iertare, dar se pare că astenia de primăvară m-a lovit într-un mod neobișnuit anul acesta. De obicei, venirea primăverii mă face mai veselă și optimistă, văd copaci înfloriți peste tot, chiar și acolo unde nu există, mă bucur de fiecare rază de soare, fir de iarbă și floricică. Ei bine, anul ăsta, ori m-a dovedit criza asta interminabilă ori astenia de primăvară se manifestă pe dos. Nu am chef de nimic. Nu pot să scriu așa că am decis să nu scriu, pur și simplu, decât să debitez diverse chestii obosite și depresive, mai bine nu mă exprim în scris.

Daaaaar… rubrica 5 beauty tips trebuie să meargă înainte, chiar dacă are un mic delay, mai ales că am primit pe mail sfaturile unui domn make-up artist, Doinel Ungureanu pe numele lui, domn cu care am lucrat de foarte multe ori pentru editorialele de beauty din Tabu, și nu este politicos să ignor strădania lui. L-am rugat pe Doinel să-mi scrie 5 sfaturi despre cum pregătim tenul pentru machiaj, pentru că dumnealui este printre puținii make-up artiști care au absolvit un Institut de Estetică și cunoaște foarte bine tot ce ține de piele, despre cum funcționează și o înțelege perfect.

Doinel în exercițiul funcțiunii, la școala de machiaj pe care o conduce

Timișorean fiind, Doinel nu vorbește prea mult, cum îi șade bine oricărui ardelean, prin urmare,  nu vă așteptați la prea multe vorbe. Omu’ știe ce spune chiar dacă o spune în mai puține cuvinte, iar domnișoarele care au participat la cursurile ținute de el, pot confirma spusele mele. Am participat și eu la o zi de curs, iar acolo am cunoscut 2 fete care urmaseră cursurile unor școli de machiaj foarte cunoscute, dar spuneau că lucrurile pe care le învață de la Doinel sunt noi pentru urechile lor.

Pregătirea tenului pentru un machiaj perfect, în 5 pași

Step 1 Degresarea pielii

Nu neglijați niciodată degresarea tenului, primul pas spre un machiaj impecabil constă în spălarea feței cu apă călduță și săpun cosmetic sau așa cum se mai numește „săpun fără săpun”.

Step 2 Reechilibrarea PH-ului

După curățarea tenului, este foarte important ca Ph-ul pielii să fie echilibrat, de aceea recomand tapotarea feței cu o cotonetă umezită cu tonic.

Step 3 Hidratare

Următorul pas constă în aplicarea cremei hidratante. Veți fi uimite cum același fond de ten despre care spuneați că nu se aplică bine, se va așeza impecabil pe piele, fără pete sau zone încărcate cu aspect de mască

Step 4 Izolează problema

În cazul tenului acneic, este bine să izolați zona afectată cu o bază cerată de machiaj, apoi puteți aplica și un corector

Step 5 Conturul ochilor

Zona ochilor este foarte importantă, iar dacă  aceasta este ridată aplicați o bază siliconată cu efect de lifting și netezire a pielii. În cazul tenului gras uleios aplicați pe pleoapa mobilă o bază de machiaj pudrată.

Cum spuneam, puține cuvinte, dar susținute de pasiune, studiu și corectitudine. Dacă vreți să aflați lucuri noi despre piele, culoare și machiaj, dar și dacă vă interesează cursurile ținute de Doinel, click cu încredere aici.

Seară frumoasă,

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...