OPI îmbunătăţeşte aplicaţia iPhone

Sau poate nu ştiaţi că OPI a creat o aplicaţie pentru iPhone cu ajutorul căreia poţi să-ţi alegi nuanţa potrivită din multitudinea de nuanţe de lacuri de unghii, iar acum, a îmbunătăţit-o. Aşa că, noua aplicaţie continuă să ofere gratuit, un mod uşor de a căuta peste 200 de nuanţe cu o viteză mult mai mare. Aplicaţia se numeşte Try It On Color, iar meniul de căutare are adăugate şi nuanţele vechi, imaginile sunt la rezoluţie mare ceea ce îmbunătăţeşte afişarea pe display, iar pentru o viteză mai mare, aplicaţia este capabilă să aştepte în background în timp ce alte programe sunt utilizate ( de ex. Facebook). De la debutul oficial, aplicaţiei i s-a adăugat o căutare după sortarea colecţiei, astfel utilizatorul este la curent cu tot ce apare nou. Try It On Color oferă posibilitatea de a selecta şi stoca lacurile favorite. Aplicaţia este disponibilă pe Apple.com şi se poate downloada gratuit, funcţionează pe toate modelele iPhone şi rulează cu update-ul IOS5.

Trebuie să recunosc, ultimele 4 caractere pe care le-am scris habar n-am ce înseamnă, dar simplul fapt că le-am copiat corect din comunicatul de presă mă face să mă simt extrem de importantă.

Pe scurt: dacă vrei să îţi găseşti o nuanţă potrivită pentru noua achiziţie vestimentară, accesează aplicaţia chiar în timp ce eşti în cabina de probă. În felul ăsta, atunci când ajungi la salon o să o uimeşti pe manichiuristă cu numele exact al lacului pe care îl doreşti şi reduci semnificativ şi timpul dedicat căutărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...