A&D Pharma a lansat Magnifique Skin

Într-un cadru în care orice femeie s-ar simți prețioasă, Jubile The Ballroom Primăverii, A&D Pharma a lansat în România o nouă gamă de dermatocosmetice, Magnifique Skin. 

Text: Loredana Vătăvoiu

Mă bucur enorm de fiecare dată când văd că încă se mai poartă poveștile. În modă, în beauty, în orice și oriunde pentru că fiecare lucru, om sau loc este mai frumos dacă îl înrămezi într-o pagină de poveste. Acum câteva zile, am trăit și eu o astfel de poveste, venită tocmai din extravaganța Parisului, poveste ce a adus cu ea o atmosferă boemă, cu aer magnifique.

La intrare m-a așteptat o surpriză de care am profitat din plin, o măsuță cochetă cu o multitudine de accesorii interesante, ochelari de soare, mănuși, pălărie, perle … M-am simțit exact ca în copilărie, atunci când  îmi puneam rochiile mamei și toate mărgelele pe care le găseam prin casă. Nu m-am ridicat de pe scaun până când nu am făcut cel puțin 10 poze, mi-a dat o mare stare de bucurie această experiență. Mai jos, dovada 🙂

MagnifiqueLoredanaMagnifique Skin este o colecție compusă din 7 game ce conțin 47 de produse dermatocosmetice inovatoare, adresate celor mai frecvente patologii dermatologice. Găsim produse pentru piele uscată, atopie și psoriazis,  pentru păr și unghii, hiperpigmentare și hipopigmentare, piele iritată și cicatrizare, protecție solară, acnee și seboree, etc.

Pentru a ne convinge de eficiența lor trebuie să știm că aceste produse sunt prima alegere a celor care suferă de probleme dermatologice și că se găsesc în peste 80 de țări. Toate produsele sunt fabricate în Franța în laboratoarele Lysaskin și conțin o combinație patentată de ingrediente active numită Urodium. Emulsiile sunt de tip ulei în apă și au o putere foarte mare de hidratare.

De asemenea am descoperit o gamă de produse, Novophane, pentru păr și unghii pe care cu siguranță o voi încerca. Sunt produse care promit mult și mi-au inspirat încredere din prima secundă.

Prezentările au decurs rapid, nu au fost greoaie și obositoare cum se mai întămplă, iar spre uimirea mea, medicii dermatologici au vorbit pe limba noastră a tuturor, ceea ce m-a prins destul de mult. Am fost invitate să testăm produsele, să facem un test dermatologic pentru a vedea care dintre produsele lansate ni se potrivesc.

Evenimentul nu ar fi fost complet fără ultimele două surprize: un saxofonist care ne-a purtat cu acordurile sale prin atmosfera inconfundabilă a Parisului și un tort magnifique 🙂

TortMagnifique

Magnifique Skin este promisiunea perfecțiunii tangibile, soluția pe care fiecare dintre noi am căutat-o la un moment dat și care în 2014 este posibilă grație inovațiilor laboratoarelor de cercetare și științei alăturate principiilor cosmeticii moderne. Cunoașterea nevoilor pielii și ascultarea doleanțelor sale reprezintă cheia spre un ten care nu are nevoie de bagheta magică a photoshop-ului pentru a arăta cu adevărat impecabil.

Dacă ai nevoie de mai multe amănunte, ai la dispoziție o pagină de facebook magnifique și în curând, site-ul magnifiqueskin.ro.

Promit că voi reveni cu review-uri ale produselor. Până atunci vă urez o seară maqnifique…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...