Adevăr sau provocare: Primul parfum al Madonnei

Vă puteti imagina că până acum, Madonna, artista cu cele mai multe albume vândute din toate timpurile, 300 de milioane de unități, nu s-a gândit să-și lanseze un parfum? Dar vă puteți imagina că primul ei parfum lansat de curând este deja disponibil în România?

„Am fost mereu obsedată de parfumuri și de ani de zile îmi doresc să creez un parfum personal, expresia personalității mele, dar care să rezoneze și cu alte persoane. Un parfum cuminte, dar totuși îndrăzneț, prin urmare Truth or Dare„, a declarat Madonna pentru Women’s Wear Daily.

Truth or Dare by Madonna este un parfum floral, un amestec unic de arome de flori cu efect narcotic, echilibrate de vanilie și notele lemnoase. Este prezentat ca un parfum fără vârstă, dar în același timp contemporan, întunecat și totuși plin de lumină. Un parfum care după descriere, cel puțin, seamănă cu Madonna.

Nu este prima dată când Madonna folosește acest joc de cuvinte, documentarul despre controversatul tuneu Blonde Ambition, lansat în 1991, a purtat același nume.

 

Campania de promovare a parfumului este produsă în colaborare cu Fabien Baron cu care a lucrat în mai multe proiecte, printre care și controversatul album de fotografii lansat în 1992, Sex. Unele dintre fotografiile albumului au fost realizate în studio-ul lui Steven Meisel, altele au fost făcute de Fabien Baron în timpul ședințelor foto, iar textele sunt scrise de Madonna. Cartea a fost lansată de Warner Books la o zi după lansarea celui de-al cincilea album al artistei, Erotica.

Varianta edp 50 ml. este disponibilă și la noi, în magazinele Marionnaud și costă 207 lei.

4 Responses to “Adevăr sau provocare: Primul parfum al Madonnei

  • pare interesant. cand voi mi fi prin fi trec pe la marinnaud sa-l miros 😀

  • daca e cu vanilie sigur imi place 😀

  • Vanilie si note lemnoase? Chiar suna ca o provocare!

    Zuza draga, si eu zic la fel de obicei: daca are vanilie, sigur imi place! :))

  • 🙂 Trebuie sa mergem la „degustare”, Ioana :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...