Am testat gama Pure System de la Yves Rocher

Curios sau nu, am avut norocul ca până la minunata vârstă de 19 ani să fiu posesoarea unui ten perfect. Și când spun perfect, nu exagerez cu nimic. În timp ce majoritatea prietenelor mele trecea prin chinurile pubertății, având tenul bombardat de acnee și încercând mereu noi tratamente, eu îmi îngrijeam tenul cu un săpun delicat și o cremă hidratantă, feeling like a superstar 🙂

Text: Cristina Brătuț

Dar, se pare că toate lucrurile frumoase au și un sfârșit, prin urmare, într-o dimineață m-am trezit cu tenul un pic iritat. Azi un coș, mâine un punct negru and so on, până când situația a cam scăpat de sub control și superstarul din mine s-a retras pe nesimțite într-un con de umbră.

Normal că m-am întrebat de la ce oare s-a declanșat tot ? Am ascultat diferite păreri de la oameni mai mult sau mai puțin avizați cum ar fi … organismul a început detoxifierea, eram în perioada în care m-am hotărât să renunț la junk food, sau dezechilibru hormonal sau efectele nicotinei, pentru că da, fumez. Am cam încercat tot ce era posibil, de la creme scumpe pentru bugetul meu până la produse de la plafar, toate aveau efect pe termen scurt, maxim o lună 🙁

După o scurtă perioadă de resemnare pe care sigur o cunoașteți și voi, mi-am zis să încerc și gama Pure System de la Yves Rocher, așa că am început tratamentul cu Gelul dezicrustant și Loțiunea purificatoare.

YvesRocherPureSystem

Să le luăm pe rând:

Gelul dezincrustant (29 lei) are acțiune de curățare a porilor, grație microparticulelor sale vegetale. Elimină excesul de sebum și purifică pielea, dezincrustează porii, așa cum îi spune și numele, și delocalizează punctele negre, asta chiar sună intersant. Previne reapariția cosurilor și a punctelor negre. Formula sa nu conține săpun, ceea ce înseamnă că nu usucă pielea.

Loțiunea purificatoare dezincrustează și purifică porii, calmează inflamațiile coșurilor și oferă tenului un aspect neted și satinat. Textura sub formă de gel este foarte plăcută, iar formula sa nu conține ulei. Pe site-ul Yves Rocher, loțiunea are reducere 28%, adică prețul este 19,90 lei în loc de 28 lei.

Folosesc Gelul dezincrustant de 2 ori pe zi, dimineața și seara, iar pielea mea rămâne catifelată și plăcută la atingere. După vreo 2 saptămâni de folosire, am observat o diminuare semnificativă a punctelor negre. Imediat după gel, cu ajutorul unei dischete, aplic loțiunea purificatoare. Spre surprinderea mea, am constat că tenul rămâne mat o lungă perioadă de timp și nu îmi mai lucește la fel ca un glob de disco 🙂 Sunt super încântată că rezultatele se văd în continuare, chiar dacă a trecut mai mult de o lună de când am început să folosesc Pure System.

Gama mai conține Crema stop imperfecțiuni, Masca dezincrustantă, Patch pentru neutralizarea coșurilor și Corector anti-imperfecțiuni, și se găsește în magazinele Yves Rocher sau aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...