Armani susţine campania Aqua For Life

“Apa este un cuvânt atât de simplu, dar la fel ca toate cuvintele simple, are o semnificaţie profundă pentru că acolo unde este apă curată există viaţă, energie, sănătate, comuniune perfectă cu natura şi senzaţia extraordinară de prospeţime”. Sunt cuvintele lui Giorgio Armani care, începând cu 1 Martie 2011, se implică în promovarea accesului la apă potabilă alături de Green Cross International. Având ca punct central lumea Acqua di Gio şi Acqua di Gioia, cele două parfumuri ale casei, în armonie cu această temă, a fost concepută o reţea extinsă de suport şi solidaritate, concentrată în mod special asupra Internetului. Pentru fiecare sticlă de parfum cumpărată, 100 de litri de apă potabilă vor fi donate populaţiilor care au probleme cu apa.

Scopul campaniei este acela de a accepta „Provocarea Acqua for Life” şi de a oferi minim 40 de milioane de litri de apă potabilă populaţiilor fără acces la surse de apă, în primul rând copiilor. Toţi cumpărătorii vor avea oportunitatea să-şi dubleze donaţia de 100 de litri de apă potabilă prin acţiunile lor de pe internet. Pe fiecare sticlă se află un cod unic care va permite oricărui cumpărător al parfumurilor Armani să creeze propriul grup său de suport pentru această cauză. Aplicaţia www.facebook.com/acquaforlife – permite oricărui participant să-şi creeze propria comunitate, să trimită propriul kit promoţional şi să-şi invite prietenii să adere la cauză. În momentul aderării, fiecare nou membru al comunităţii va dona automat 10 litri de apă. Pe site-ul care găzduieşte campania www.acquaforlifechallenge.org, se poate vedea cum evoluează rezultatele, dar şi acţiunile concrete, mai exact, forări, săparea de puţuri, construcţia de sisteme de colectare a apei de ploaie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...