Atelierul Iuliei sau despre cum să nu-ți uiți visurile

Zilele astea sunt plină de elan și foarte conectată la visurile mele din adolescență. Le simt în adâncul sufletului meu, simt bucurie și împlinire pentru cele pe care le-am realizat, simt încredere și putere de a le îndeplini pe cele rămase încă la categoria visuri. Poate că soarele din ultimele zile m-a ajutat. Poate că ploaia de astăzi îmi dă energie. Poate că se apropie ziua în care mă voi întâlni cu foștii mei colegi de clasă din liceu, iar gândul că ne vom vedea mă încarcă și mă inspiră. Poate că ăsta este motivul pentru care mi-am reamintit de visurile mele. Habar n-am. Tot ce știu este că visurile pot fi îndeplinite, oricând, la orice vârstă. Nu trebuie decât să nu le uiți și să fii atent la oamenii din jurul tău, la tot ce te înconjoară și acolo, cu siguranță vei găsi inspirația și energia de care ai nevoie pentru a le face să devină realitate.

În jurul meu sunt mulți oameni care mă inspiră și-mi dau putere să nu-mi abandonez visurile, așa că am decis să scriu despre ei. Astăzi, scriu despre o mămică cu 2 copii care și-a luat un an sabatic, a părăsit orașul în care a trăit o viață și s-a mutat în buricul Bucureștiului. Aici a găsit inspirația și puterea de a-și îndeplini un vis.

Atelierul Iuliei

Într-o seară târzie de început de primăvară, s-a apucat de înșirat mărgele și de atunci nu s-a mai oprit. Și când spun nu s-a mai oprit, înseamnă că lucrează non-stop. Momentele de inspirație apar la orice oră, în miez de noapte sau în zorii zilei. Nu se poate opri.

Pasiunea înșiratului o pune în mișcare, iar din mâinile ei ies bijuterii care-i spun poveștile, trebuie doar să-ți deschizi sufletul și să fii receptiv, iar ele vorbesc cu tine. Despre micile bucurii, despre dezamăgiri și suferință, despre bucuria de a păși pe iarba udă, despre sentimentul de libertate care-ți năpădește ființa atunci când te așteptai mai puțin, despre fericirea pe care ți-o dau zâmbetele copiilor, despre frumusețe, despre împlinirea de a face exact ce vrei, atunci când vrei. Despre iubire și despre puterea de a nu te abandona. Despre tine.

Aici găsiți mai multe modele de bijuterii-poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...