Azi am testat criosauna…

… şi a fost o experienţă foarte tare. Criosauna constă în expunerea organismului la temperaturi extrem de joase, de pînă la -180 grade Celsius, timp de maxim 3 minute, în funcţie de toleranţa organismului la frig. Scăderea bruscă a temperaturii corpului stimulează sistemul imunitar care determină declanşarea unei serii de procese regenerative pentru corp. Unul dintre ele este stimularea producţiei de colagen motiv pentru care criosauna se foloseşte şi ca terapie anti-aging. Eu am stat un minut jumate, iar temperatura a coborât doar până la -100 de grade Celsius. Deşi mintea mea a încercat un atac de panică, am respirat cam ca Darth Vader şi în mod sigur, am avut oarece reacţii necontrolate tip vorbit aiurea, mişcări bruşte şi fără sens, etc. am reuşit să rezist şi nu am leşinat sau altceva. Cu restul de amănunte revin mâine. Astă seară vă las să vă delectaţi cu mutra mea extrem de expresivă care se iţeşte uşor disperată dintre vaporii de azot.

Pe lângă multe alte beneficii pentru sănătate şi frumuseţe, criosauna ajută la reglarea somnului. Prin urmare, mă retrag în glorie şi mă îndrept, nu către dormitor aşa cum ar părea firesc, ci spre cadă unde o să mă relaxez cu o baie fierbinte şi parfumată cu extract de lavandă. Abia apoi către pătuţ, iar mâine vă  spun dacă este adevărată treaba cu reglatul somnului. Noapte bună!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...