Bărbaţi români bucuraţi-vă! Dove Men a venit în România!

Povesteam într-un post anterior despre zvonurile privind apariţia pe piaţa din România a produselor Dove Men. Ei bine, cum aproape niciodată nu iese fum fără foc, Dove Men a venit în România.

Dar de ce au nevoie bărbaţii de produse specifice pentru îngrijirea pielii? Asta este o întrebare pe care am tot auzit-o de la prietenii mei sau de la soţiile lor. Adică, de ce nu ar putea să se spele soţul meu cu gelul meu de duş sau să folosească crema mea hidratantă? Pentru că specialiştii spun, şi e clar că ei ştiu cel mai bine, că pielea unui bărbat este cu 16-22% mai groasă decât cea a unei femei şi pe deasupra mai conţine şi mai mult colagen, ceea ce înseamnă ca epiderma masculină este mult mai rezistentă, se ridează mai puţin şi ridurile apar, în general, câţiva ani mai târziu decât la femei. Dar, pentru că există şi un dar, chiar dacă se ridează mai greu, au şi ei probleme cu care se confruntă zi de zi, ceas de ceas. Senzaţia de piele uscată resimţită imediat după duş, apoi agresiunile  cotidiene cauzate de bărbierit, iar când apar ridurile, sunt mult mai profunde decât ale femeilor. Aşa că, special pentru ei, Dove a creat gama Dove Men+Care care conţine produse de îngrijire completă pentru nevoile specifice pielii bărbaţilor: săpun, gel de duş şi deodorant.

Gelurile de duş Dove Men+Care au la bază tehnologia MicroMoisture™ ce ajută la hidratarea în profunzime a pielii uscate. Inovaţia Dove Men+Care constă în micro capsule cu ulei natural de floarea soarelui ce se transformă în gel emolient atunci când intră în contact cu pielea.

Recomandat pentru tenul sensibil, supus agresiunilor cauzate de bărbierit, săpunul Dove Men+Care Extra Fresh cu tehnologia Micro Moisture oferă o hidratare completă şi o senzaţie de prospeţime.  Iar antiperspirantele oferă protecţie totală împotriva transpiraţiei, mirosului neplăcut şi iritaţiilor pielii de la subraţ. Disponibile în variantele Clean Comfort (deo, stick, roll on), Extra Fresh (deo, roll on) şi Aqua Impact (deo,stick).

Enjoy!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...