Beauty girls şi alt spa party

Da, da, îmi dau seama că după ce scriu un post din ăsta şi mă împiedic pe scări s-ar putea să fie pentru că mă invidiaţi, dar asta e, nu am ce să fac, am un job absolut minunat. E adevărat că sunt atentă cum cobor scările, traversez numai pe trecerea de pietoni, singurele probleme au rămas bordurile şi colţurile de mobilă pe care nu pot să le ignor 🙂

The same bunch of beauty girls, că na, aşa are unele noroc, au fost invitate la sfârşitul anului la …. tananam Eden Spa Continental. Eu una, m-am bucur foarte tare pentru că am ratat acest loc şi la evenimentul de deschidere, dar şi la următoarele evenimente care au avut loc acolo. Aşa mi se întâmplă câteodată, vreau să merg într-un loc şi de fiecare dată intervine ceva. Continentalul l-am ratat din cauza şedinţelor de redacţie de la Tabu, de fiecare dată era ca un făcut, confirmam prezenţa, apoi apărea şedinţa. So, am fost foarte bucuroasă de invitaţie.

Camera cu acustica minunată de care povestesc mai jos

Aşa cum zice şi Olivia, era o dimineaţă mohorâtă şi friguroasă, am parcat departe pentru că un domn jandarm nu m-a lăsat să parchez în parcarea goală de la fostul CC, ce naiba o fi acum habar n-am, m-am strecurat printre maşini şi trecători, şi am ajuns ca o divă îngheţată bocnă. Primirea a fost foarte frumoasă, am ajuns odată cu Olivia, şi am fost conduse într-un tur de spa de către un domn terapeut în ai cărui ochi am văzut steluţe de interes la vederea mea. De, încrezută am fost dintotdeauna, aşa că nu este de mirare. Mi-am zis în mintea mea de femeie matură, să vezi că băiatul ăsta o să fie terapeutul meu, l-am cucerit şi este iremediabil prins în mrejele mele. Ei bine, a stat el înnodat vreo 10 minute până când a apărut Lavinia de la Elle şi gata, cu dibăcia lui Chuck Norris şi elasticitatea lui Jackie Chan, a rupt mrejele mele şi s-a înnodat singur în ale ei. Asta e, diferenţa de vârstă, iar el, un tinerel care nu ştie să aprecieze o găină bătrână. Anyway…

Am uitat să spun că party-ul s-a petrecut înainte de Revelion, aşa că doamnele de la Continental ne-au primit şi cu cozonac, în afară de şampanie, ceaiuri aromate şi tot ce ne-am mai fi dorit noi. Am mâncat delicat juma de felie în văzut tuturor, apoi m-am întors discret cu spatele şi m-am îndesat, cum zice fii-mea, cu o felie întreagă, moale şi cu multă nucă. Can you picture this?

După dezamagirea cu tânărul de mai sus, asta ca să vedeţi că există dreptate pe lumea asta, a apărut … terapeutul meu. Înalt, puternic şi maxim de simpatic. Geo. I-am aflat numele la final, la recepţie, căci în camera de masaj mi-a luat minţile. Hei, hei, no dirty thoughts!!!

Am râs cu el foarte mult şi i-am promis să nu spun nimănui că mi-a făcut alt masaj decât cel prevăzut. Staţi, staţi, nu este vorba despre ce credeţi voi, mi-a făcut un masaj terapeutic pentru că, ce să mă mai ascund după cireş, eram varză. Muşchiuleţii mei erau plini de contracturi, gâtul înţepenit, noduri cât cuprinde, coloana solicitată. Omul fiind un terapeut pe cinste, mi-a zis că el poate să-mi facă masajul pentru care am venit, Candle massage, dar îmi recomandă un masaj terapeutic. Bine, zic, fă dumneata ce crezi că am nevoie că de asta eu scriu şi tu faci masaj, că te pricepi. Doamnelor şi eventual, domnilor, o oră jumate a durat masajul ăsta şi a fost minunat. Face şi reflexo, aşa că am beneficiat şi de un masaj al tălpilor senzaţional.  Nu mint, nu înfloresc, nu pun ghivece. A fost absolut fabulos. Iar Geo a intrat în faţă pe lista mea de 100 de puncte. M-aş duce oricând la el la masaj şi îl recomand cu toată căldura oricui are nevoie de un profesionist. Mi-a plăcut foarte mult de el pentru că nu s-a rezumat la execuţia corectă a unor măşcări, ci mi-a povestit ce probleme am cu coloana şi ce pot să fac pentru asta, mi-a recomandat să merg la înot căci muşchii spatelui meu sunt aproape inexistenţi, mi-a povestit despre o piscină pe care aş putea să o fac în curtea noastră mică şi despre care habar nu aveam, mi-a argumentat consistent despre ce sporturi ar putea să facă Maia la vârsta pe care o are. Aş fi stat cu el toată ziua, i-am şi spus, şi a râs zgomotos. Îmi plac tare mult oamenii cărora nu le este frică să râdă tare:) Geo eşti maxim! Maxim, am zis!

Când am ieşit, sprijinindu-mă de ziduri, m-am întâlnit cu Cristina Sima care se sprijinea şi ea de ziduri, şi avea un zâmbet lăţit pe toată faţa, şi cu Ioana Vasile, beauty editor Marie Claire, care ieşise de la saună şi abia intra pe mâinile domnului sedus anterior de Lavinia. No chance, baby, he belongs to the Blonde Goddess 🙂

Camera de relaxare. Nu, nu suntem noi în poze, n-am avut vreme de asta 🙂

M-am scurs împreună cu Cristina spre camera de relaxare, acolo unde se aflau Olivia şi Lavinia, doamnele de la spa ne-au făcut ceai şi am stat la vorbă. Nu la bârfă, aşa cum poate s-a gândit cineva, ci am povestit despre iubiri, ale noastre, bărbaţi, ai noştri, petreceri, piese de teatru, bloguri, domnişoare PR-iste, viitorul presei scrise, fermitatea pielii pe categorii de vârstă, surse de inspiraţie :), domnul terapeut al Laviniei. Când a terminat Ioana masajul facial şi a apărut desfigurată de plăcere în camera în care ne aflam, mi-am zis că, în mod clar, Eden Spa Continental este un loc pe care trebuie să-l văd cât mai des.

V-am spus ce am făcut la Spa Party, trebuie să vă spun şi ce n-am făcut, dar puteam să facem 🙂

– saună căci mă ia cu leşin şi simt că mor dacă stau în căldurile alea

– jacuzzi căci suntem nişte fete foarte, foarte inteligente şi ne-am uitat costumele de baie acasă, iar aşa cum ne-a făcut mama natură, nu ne-au lăsat doamnele să ne cufundăm, deşi noi ne-am exprimat dorinţa, în mod repetat 🙂 Şi unde mai pui că eram singure în tot spa-ul şi jacuzzi-ul ăla minunat a borborosit singur şi zgomotos toată dimineaţa, ca să ne facă în ciudă, în mod evident

– fitness căci, nu-i aşa, fetele când se duc la un spa party nu aleargă pe bandă ca nişte gazele urmărite de leoaice înfometate, ci sunt leoaice mulţumite că au prins gazelele, şi zac leneşe şi înfoiate pe canapele.

The jacuzzi, gol şi dezamagit 🙁

Mai am ceva de zis, oare? Da, Eden Spa Continental este amenajat în fosta sală de bal a hotelului, iar una dintre camerele actuale de masaj, probabil unde se afla orchestra care încânta urechile aristocrate la începutul secolului trecut, este rotundă, plafonul are o scafă gândită savant, ceea ce face ca acustica să fie absolut minunată.

Ah, şi sorry, dar nu am făcut poze cu noi dar ne-am luat cu terapiile, cu ceaiurile şi cu vorba.

Pachetul cu care ne-am răsfăţat noi se numeşte Christmas Delights şi costă 249 lei de persoană, şi amănunte găsiţi aici. Veţi găsi pe site şi pachetele speciale pentru Valentine’s Day, iar dacă doriţi să faceţi un cadou intraţi aici. Şi dacă, în ultimă instanţă, decideţi că meritaţi şi voi un răsfăţ minunat într-o atmosferă elegantă şi sofisticată, cu un personal zâmbitor, profi şi permanent la dispoziţia voastră, intraţi aici. Dacă vreţi să daţi o tură înainte de a decide, adresa este Grand Hotel Continental, Calea Victoriei, numărul 56, tel: 021 3106550.

Enjoy,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...