Belle Maison Spa s-a mutat în centrul Bucureștiului

Atmosfera de poveste creată de Belle Maison Spa într-o casă frumoasă din Otopeni, s-a mutat discret și elegant, în mijlocul Bucureștiului, pe strada Speranței, la parter.

Nu pot să spun că nu-mi pare rău de casa cu șemineu, scări din marmură și perdele de tafta foșnitoare. De grădina în care aș fi putut să stau cu orele privind cum se mișcă frunzele în bătaia vântului. De aleea străjuită de brazi și învăluită în aroma lor înțepătoare care ducea către intrarea impozantă a casei. De zilele de iarnă, în care, înfășurată în halat și cu un ceai aromat în mână, priveam cum ninge, prin ferestrele înalte. Însă, poveștile nu se nasc singure. Ce povești ar fi născut această casă frumoasă, ascunsă între copaci bogați, dacă nu ar fi existat niște oameni care să-i dea sens? Pentru că o casă, cât de frumoasă ar fi, prinde viață doar dacă este locuită. Iar dacă este locuită de oameni cu sufletul plin de frumos, atunci și casa se transformă într-o oază de frumusețe.

Povestea Belle Maison Spa merge mai departe și este scrisă de aceleași 3 doamne extrem de curajoase, iar atmosfera de basm despre care scriam aici s-a mutat în București, pe Str. Speranței nr.20, în zona Piața Rosetti, în același loc unde se afla mai demult, Magnolia Spa. Prima mea vizită la adresa cea nouă, a fost însoțită de o teamă micuță cum că locul ar fi un amestec de Magnolia și Belle Maison, ceea ce poate n-ar fi fost neapărat rău, dar în mod sigur n-ar fi avut aceeași personalitate de care m-am îndrăgostit într-o zi de iarnă, la margine de București. Din fericire, nu este așa. De cum am intrat, am simțit energia Belle Maison Spa, vie, aproape palpabilă, frumoasă, liniștitoare și familiară.

Este foarte adevărat că și rezonez cu noile culori ale brandului, mov închis și verde :), așa cum se și vede în dreapta monitorului.

ARP_6339

ARP_6432

Am primit invitația de a fi răsfățată cu masajul Stropi de Primăvară, pe care, în mod evident, am acceptat-o fără să stau prea mult pe gânduri. Însă, trebuie să vă spun că habar n-am ce s-a întâmplat timp de o oră jumate. Habar n-am. Nimic. Niente. Nada. Sigur, am tot vrut să o întreb pe Roxana, terapeutul care m-a răsfățat, despre fiecare etapă, așa cum fac mereu, dar toată treaba a rămas la stadiu de intenție. N-am fost în stare să articulez mai mult de 10 cuvinte și alea cu greu le-am făcut de înțeles. Știți senzația aia frustrantă că vrei să spui ceva, te mândrești cât de coerentă poți fi în gândire, deși practic zaci varză, terci, pilaf, dar ale naibii cuvinte nu ies pe gură decât ca niște mormăieli stupide? Ei bine, mi-am dat seama că și cuvintele mele tot așa ieșeau din gură, dar numai după ce creierul a reușit să înțeleagă de ce mă tot întreba Roxana ce spun. M-am abandonat în mâinile ei, chestie pe care n-o prea fac, sunt kind of control freak, și aproape am adormit. Deci, gata, finito, canieț film.

După ce s-a terminat răsfățul, m-am adunat cu greu de pe masa de masaj și prelingându-mi trupul pe lângă pereți, am ajuns aici, adică în locul din poza de mai jos.

ARP_6330Ei, dragii babii, aici se întâmplă altceva foarte mișto, mai exact Ritualul picioarelor ce poartă numele Tradiția Filosofilor. Ritualul este inspirat din antichitate, de pe vremea când filosofii cugetau năpraznic în timp ce-și scăldau picioarele în apă proaspătă. Ritualul acesta a fost o surpriză pentru mine, habar n-am avut că-l voi experimenta, iar creierul meu, săracul, a fost luat pe nepregătite, la fel cum vine și iarna în București de vreo 20 de ani, și poate de aceea n-am reușit să cuget prea intens. Pot să spun, însă, că după acest ritual mi-a revenit cumva simțul rațiunii, suficient cât să port o conversație decentă, zic eu, cu una dintre doamnele curajoase despre care spuneam mai sus.

Belle Maison Spa vă așteaptă oricând cu un ceai aromat și cu biscuiți delicioși care mie mi-au luat mințile și m-au făcut să renunț la eleganța ce mă caracterizează :), așa că am cerut cu nerușinare încă o serie, și da, apoi, încă una. Sunteți binevenite împreună cu jumătățile voastre, perfecte sau imperfecte, să experimentați masajul indian sau cel hawaiian, ședințe de reflexoterapie, masajul scalpului sau tradiția filosofilor. Dacă aveți nevoie de remodelare corporală, există programe personalizate, stabilite împreună cu specialiștii, în funcție de dorințele și nevoile fiecărui client. Nu trebuie ratate Ritualurile faciale Yon-ka, produsele acestei game de lux fiind cunoscute ca “haute couture” a tratamentelor cosmetice.

Închei cu wish list-ul meu:

– Căldura Mării – Masaj cu scoici fierbinți

– Miraj Hindus- Masaj indian

Bine, gata, mă opresc aici. Nu stai, am uitat!

– Stele Aurii – masaj cu miere

– Ritual Facial Yon-Ka

Sunt aici dacă vreți să-mi spuneți cum a fost la Belle Maison Spa 🙂

 

 

 

4 Responses to “Belle Maison Spa s-a mutat în centrul Bucureștiului

 • Ramona
  8 ani ago

  Ce amintiri frumoase! Eu ma bucur ca sunt in centru. Abia astept sa-mi iau jumatatea (im)perfecta la rasfatat.

 • lilik
  8 ani ago

  Știu că te bucuri, Hot Legs! Normal că te bucuri! Eu mă bucur mai rezervat de mutare, în schimb sunt foarte bucuroasă că au făcut așa treabă bună! este atât de frumos și te simți atât de bine acolo, încât pot să spun chiar că mi-ar plăcea să muncesc acolo 🙂 Din momentul în care intri pe ușă, nu mai există orașul cu agitația lui, timpul stă în loc. Du-te cu jumătatea, au niște chestii mișto pentru cupluri 🙂 Te pup

 • Poate mai facem un grupulet 😀 Mi-ar placea tare mult!

 • lilik
  8 ani ago

  Mă gândesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...