Betty Boop și Daria Werbowy, co-star-uri într-o nouă producție Lancôme

Doamnelor și domnilor, în premieră în on-line-ul românesc, vă prezint imagini de pe platoul de filmare a celei mai recente campanii LancômeHypnôse Star Mascara!!! În rolul principal, celebrul personaj de desene animate care, în anii ’30, a pus pe jar inimile bărbaților …Betty Boop!!! Cel mai faimos sex simbol al ecranului animat a acceptat cu plăcere să fie co-star în producția amintită, alături de … Daria Werbowy, ambasadoare Lancôme.

Filmulețul este regizat de Joann Sfar, artist cunoscut pentru benzile sale desenate și devenit celebru pentru filmul Gainsbourg, Une Vie Héroïque, premiat cu Cesar în 2011.

Betty Boop este personajul meu de desene animate preferat. O iubesc pur și simplu. Când eram mică, mama îmi spunea Betty Boop. Nu am aflat de ce, asemănări fizice nu erau deloc, poate porecla se datora atenției pe care o acordam vestimentației. Nu plecam de acasă fără umbrelă și pălărie, uram pantalonii scurți și tricourile, rochițele de orice fel erau viața mea. Aveam niște pantofiori de lac negri și alții, tot de lac, alb cu roșu, șosete cu dantelă croșetată de bunica și-mi amintesc și acum rochița mea verde-fistic pe care o purtam doar la evenimente importante. Deseori, îi furam mamei mănușile de dantelă din sertar, fardurile și rujul roșu, mă încoțopeneam pe tocuri și jucam diverse roluri în oglinda din hol.

Chiar dacă privită cu ochii adultului ce mă aflu acum, Betty Boop poate părea ușor pițipoancă, vorba lui Vladimir, colegul Maiei, mie mi se pare în continuare plină de șarm, senzualitate și sexualitate exprimată natural și fără ostentație.

Sunt sigură că Lancôme a fost cucerit de cei mai mari ochi din istoria cinematografiei de animație, de genele lungi ce se zbat precum aripile de fluture și accentuează inocența provocatoare din privirea lui Betty Boop. Sexy și ingenuă în același timp, avangardistă pentru vremea ei, în rochițele alea scurte care lasă să se vadă niște picioare perfect conturate, sigură pe ea încălțată în pantofi cu tocuri amețitoare care-i fac trupul să se miște unduitor și irezistibil, Betty Boop este plină de feminitate, eleganță și glamour. Betty Boop este un star. Perfectă pentru a-i da replica Dariei Werbowy, ambasador al brandului Lancôme, în campania pentru Hypnôse Star Mascara.

Abia aștept filmulețul cu cele două staruri 🙂 Scuze, cele 3 staruri, să nu uit de Hypnôse Star 🙂

Ce credeți despre alăturarea celor două imagini iconice, Betty Boop și Daria Werbowy? Vă place Betty Boop?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...