Brandul Galenic și-a schimbat înfățișarea…

… dar năravul ba. Galenic este unul dintre brandurile mele preferate pentru îl consider foarte corect și extrem de preocupat de calitate și rezultate. Recunosc, până când am avut bucuria să fiu invitată într-un press-trip Avene, marcă ce aparține de Laboratoarele Pierre Fabre, ca și Galenic, nu știam foarte multe lucruri despre el. De atunci și până acum, am dezvoltat o relație de prietenie solidă, însă, din cauza poziționării produselor pe rafturile din farmacii, adică aproape de negăsit, am uitat pentru o perioadă de brand. Din fericire, primăvara aceasta, Galenic și-a schimbat înfățișarea, ambalajul a devenit mai modern și mai rafinat, conținutul este neschimbat, poate doar îmbunătățit și sper din suflet să fie repoziționat pe piață pentru a fi cunoscut de mai multă lume pentru că produsele Galenic sunt cu adevărat foarte eficiente.

Noutatea adusă de brand este gama de curățare a tenului, Pur, bazată pe apa de sulfină galbenă. După descoperirea proprietăţilor de curăţare, precum şi de energizare, oxidare şi decongestionare ale apei, cercetătorii Laboratoarelor Galénic au creat o apă din sulfină galbenă, ingredient activ principal în gama Pur. Respectând fiziologia pielii, această apă are proprietăţi de catifelare remarcabile şi niveluri de toleranţă foarte bune.

Nectalys este o linie de produse de îngrijire a pielii, energizante şi multisenzoriale, cu numeroase ingrediente active menite să ajute la revigorarea, netezirea, hidratare, protejarea pielii şi să îi dezvăluie strălucirea naturală. Laboratoarele Galénic au creat “micronutriţiacelulară” pentru reenergizarea pielii obosite şi acoperirea primelor semne de îmbătrânire. Nectarul esenţial din fructe, o sursă preţioasă de vitamine antioxidante, substanţe nutritive şi oligoelemente, alimentează celulele cu micronutrienţi esenţiali şi conferă pielii energia vitală de care are nevoie zilnic.

Linia de produse Ophycée oferă o soluţie anti-rid şi pentru fermitate completă, graţie puterii de reîntinerire a algelor albastre de apă dulce. Produsele de îngrijire Ophycée acoperă vizibil ridurile şi conferă fermitate pielii, de aceea abia aștept să se termine crema pe care o folosesc acum, pentru a le încerca. Din nou. Am folosit produsele din această gamă o bună bucată de vreme și am fost foarte încântată de felul în care arăta tenul meu în acea perioadă. Până acum, însă, nu am încercat crema pentru conturul ochilor și sunt foarte curioasă cum va reacționa pielea mea după aplicare.

Linia de produse Argane este recomandată pentru pielea uscată şi foarte sensibilă, oferind numeroasele beneficii ale uleiului de argan, care asigură o acţiune de hrănire şi reparare intensă pentru un confort incredibil. Conţine şi formule de redensifiere care ajută la prevenirea pierderii fermităţii şi redensifierea trăsăturilor faciale.

Bine ai revenit, Galenic!

 

 

2 Responses to “Brandul Galenic și-a schimbat înfățișarea…

  • Imi plac mult de tot produsele Galenic!!!! Gama Ophycée este bestiala!

  • lilik
    10 ani ago

    Le-as incerca pe toate 🙂 In mod sigur o sa-mi iau demachiantul din gama Pur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...