Călcâie de bebeluș

imagine copertă

Sunt câteva părți ale corpului nostru pe care le cam uităm atunci când vine vorba de îngrijire, iar una dintre ele este zona călcâielor. Vara ne amintim că le-am neglijat pentru că ne scoatem sandalele de la naftalină, dar de multe ori este prea târziu și efectele diverselor creme sau tratamente aplicate, încep să se vadă abia când vine toamna. Deci, dacă tot e vremea asta ploioasă, s-au anunțat ploi până la sfârșitul săptămânii, și încă mai purtăm încălțăminte închisă, mă gândeam să vă spun despre una dintre noutățile Eucerin, Crema reparatoare cu 10% Uree, pentru călcâie. Nu am încercat-o pe pielea mea, ca să zic așa, dar produsele Eucerin sunt printre cele care ajung pe etajera mea din baie :), prin urmare, le pot recomanda cu sinceritate.

Datorită formulei cu uree, o substanţă proprie pielii, ce contribuie la hidratarea pielii uscate şi reduce senzaţia de „piele care ţine”,  devin catifelate, iar pielea este mai netedă şi mai suplă. Pe lângă uree, conţine şi acid lactic, alt factor natural de hidratare care asigură refacerea stratului de lipide. Crema este concepută pentru pielea uscată şi foarte uscată, aspră şi crăpată a picioarelor, se absoarbe uşor în piele, iar pentru a minimiza riscul alergiilor, nu conţine parfum şi coloranţi. Este recomandată şi persoanelor cu diabet, eczemă atopică sau psoriazis. Testele clinice au demonstrat eficienţă şi toleranţă excelentă la nivelul pielii.

Produsele Eucerin sunt disponibile exclusiv în farmacii, iar cel despre care am povestit mai sus, costă 45 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...