Câștigătoarele concursului Photoderm autobronzant

În primul rând, vreau să vă spun că mă bucur foarte tare pentru cele 3 câștigătoare, produsul este de calitate foarte bună, iar rezultatele le veți vedea imediat după prima aplicare.

Cum nu știu încă să folosesc Random.org, am scris bilețele cu numele tuturor participantelor și am rugat-o pe Maia să extragă din pălărie 3 bilețele. Ca orice copil ce se respectă, când am rugat-o să mă ajute, m-a întrebat dacă e de muncă, iar dacă e de muncă, mi-a zis plină de importanță, ea nu se bagă 🙂 Am convins-o cu pălăria 🙂

Bilețelele

Pălăria convingătoare 🙂

Extragerea …

Prima câștigătoare: Andreea Bacău aka Yady Deea

A doua câștigătoare: Cristina Iacob

A treia câștigătoare: Ana Vasilescu aka Ana Maria

Bilețelele cu numele câștigătoarelor

Felicitări celor 3 câștigătoare, Andreea Bacău aka Yady Deea, Cristina Iacob și Ana Vasilescu aka Ana Maria, vă rog să-mi trimiteți pe mail adresa exactă la care doriți să primiți premiul și un număr de telefon pentru cazul în care apar probleme și curierul vrea să se lămurească. Autobronzantele Photoderm sunt trimise prin curier de Bioderma și probabil vor pleca spre voi săptămâna viitoare. Vă mulțumesc că ați participat în număr atât de mare la concursul Lilik.ro & Bioderma și sper să mai organizez cât de curând și alte concursuri pentru voi, cititoarele mele.

Să aveți un week-end frumos!

 

3 Responses to “Câștigătoarele concursului Photoderm autobronzant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...