Cea mai bună cremă de mâini

Pentru mine, alegere cremei de mâini perfecte este o provocare. Nu îmi place să simt cremă în palme, am dezvoltat chiar o metodă de aplicare care nu necesită folosirea palmelor. Nu pot să folosesc creme care miros puternic a diverse. Mă enervează când o aplic și după 10 minute, pielea este tot uscată și crăpată. Uit să port mănuși, dacă vă puteți imagina una ca asta. Când folosesc detergenți, nu pun mănuși de protecție. Deci, mai mult decât evident, am nevoie de o cremă de mâini extrem de eficientă, dar care trebuie să îndeplinească și anumite condiții. Să nu fie prea grasă, dar nici prea ne-grasă, să nu miroasă tare, dar totuși să miroasă discret, să nu trebuiască să folosesc juma de tub ca să am pielea moale etc. De-a lungul timpului, am adunat o întreagă colecție de creme, dar nu am fost mulțumită pe deplin decât de 2 până în acest moment, una dintre ele fiind Crema emolientă cu Omega 6 și vitamina B3 de la Ducray A-Derma.

Pe locul întâi, în topul preferințelor mele, se află un produs românesc, Crema cu glicerină de la Farmec.

Sunt mare fan al acestei creme pentru că are o textură foarte prietenoasă, pielea nu rămâne grasă și unsuroasă, deși la prima vedere așa pare să se întâmple, intră rapid în piele și cu o cantitate mică acopăr o suprafață considerabilă. O folosesc și pentru coate, și câteodată, când mi-e lene să cotrobăi după crema de corp, răspândesc surplusul și pe picioare sau pe unde am nevoie.

 

Costă vreo 8 lei, își merită toți banii și este cea mai vândută cremă de mâini din România.

 

 

Trackbacks & Pings

  • Îngrijirea pielii pe timp de iarnă | Lilik.ro :

    […] le tratez cu mare atenție și folosesc o cremă minunată despre care am scris aici, iar pentru cuticule și unghii folosesc produse de la Peggy Sage de care sunt foarte […]

    9 ani ago

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...