Celebrul Olay Regenerist 3 Point este în România

În sfârşit, am primit undă verde şi pot să scriu despre o gamă de produse care mi-a întrecut aşteptările. Scepticismul meu este destul de mare, aşa că, atunci când am citit pe invitaţia la evenimentul de lansare că …  „ mii de femei din întreaga lume, începând cu New York, Londra, Madrid, Atena ori Beijing s-au înscris pe listele de aşteptare pentru a o cumpăra, iar magazinul Boots din Londra a înregistrat 21.000 de cereri on line înainte de lansare”… am pufnit în râs. În invitaţie mai scria despre o nouă tehnologie anti-aging sub forma unei de creme de lux la un preţ convenabil. Am pufnit din nou.

 

M-am dus la lansare foarte curioasă şi din fericire, am fost una dintre primele jurnaliste care a testat gama Olay Regenerist 3 Point (ser şi cremă de faţă). Şi nu am testat-o oricum, ci am avut parte de un masaj facial făcut de mâinile uneia dintre cele mai renumite cosmeticiene din lume, Anastasia Achilleos, consultant Olay din 2003.  Revin în următoarele zile cu interviul pe care i l-am luat Anastasiei la eveniment.

Anastasia Achilleos la Conferinţa de presă

Prezentarea gamei spune aşa:

Gama Olay Regenerist 3 Point te ajută să ai, în numai 5 zile, o piele cu aspect ferm în cele 3 zone predispuse la apariţia primelor semne ale îmbătrânirii: faţă, gât şi decolteu. Crema tratament-cosmetic Olay Regenerist 3 Point este concepută special pentru a reda în 5 zile elasticitatea tenului şi aspectul vizibil mai tânăr, şi este bogată într-un complex unic de amino-peptide şi agenţi de hidratare. Serul Olay Regenerist 3 Point are o formulă super-concentrată care hidratează intens şi regenerează progresiv straturile superioare ale pielii. Acesta conţine cel mai ridicat nivel de penta-peptide din gama, care, în combinaţie cu vitamina B3, agenţii de hidratare şi acidul hialuronic, conferă în 5 zile o piele vizibil mai fermă şi un efect de lifting.

Şi ca să fie clar pentru toată lumea:

Pentapeptidele, ingredientul minune cu efect anti-îmbătrânire, conţin 5 elemente cheie, în timp ce peptidele obişnuite au doar unul, şi trimit la celule semnalul de declanşare a procesului de regenerare naturală a colagenului în dermă. Iniţial au fost folosite în produse destinate vindecării rănilor.

Ce am observat eu:

Timp de 2 luni am folosit zilnic ambele produse şi sunt extrem de happy de rezultate. În fiecare zi mi-am analizat tenul, iar după 5 zile l-am studiat îndeaproape. Am observat că textura pielii s-a schimbat, părea mai întinsă, uniform colorată şi luminoasă. După cele 5 zile nu am observat vreo schimbare evidentă a tonusului, în schimb, cam după 10 zile Ani, cosmeticiana mea a remarcat că am pielea mai fermă. După 2 săptămâni, pielea feţei era în mod evident mai „umflată”. În afară de îngrediente, efectul oricărei creme depinde de modul de aplicare, iar eu recunosc, aplic crema rapid, nu am răbdare să masez mai mult de 30 de secunde şi în general, mă opresc cu crema la nivelul gâtului, decolteul fiind de cele mai multe ori uitat.

Masajul pe care mi l-a făcut Anastasia m-a convins că cele 3 puncte, faţă, gât şi decolteu, merită 1 minut din viaţa mea, în fiecare dimineaţă şi seară. În zilele foarte călduroase, am folosit doar serul, pentru că are o textură mai uşoară, iar seara am folosit de obicei ambele produse. Nu am mai folosit deloc cremă pentru conturul ochilor, ci am aplicat unul dintre cele 2 produse, iar pielea mea extrem de sensibilă nu a dat niciun semn de iritare.

Din luna august, gama este disponibilă pe piaţa din România, iar preţurile sunt foarte bune, serul 95 lei şi crema 85 lei.

Revin cu tips-urile Anastasiei Achilleos pentru aplicarea cremei.

2 Responses to “Celebrul Olay Regenerist 3 Point este în România

  • claudio
    9 ani ago

    folosesc si sant foarte multumit de serum . lucrez ca model in italia si am nevoie de o ingrijire perfecta , am incercat seru si a dat rezultate .

  • lilik
    9 ani ago

    Și mie mi-a plăcut foarte mult serumul, dar și crema. Chiar mi-ai amintit cu comentariul tău să le cumpăr din nou după ce termin produsele pe care le folosesc acum. Mulțumesc, te mai aștept pe aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...